ΖΩΔΙΑ

Σελήνη στο Ζυγό - Προτεραιότητα στη διπλωματία

Σελήνη στο Ζυγό - Προτεραιότητα στη διπλωματία

Τρίτη 13/1: Η σημερινή μέρα προμηνύεται ευχάριστη, λόγω της παραμονής της Σελήνης στο διανοητικό και διπλωματικό ζώδιο του Ζυγού.

Μπορούμε να αναζητήσουμε την αρμονία και την ισορροπία σε κάθε μας εκδήλωση, αρκεί να μη λειτουργήσουμε μέσα από περιορισμούς και κανόνες αλλά με πρωτοτυπία και αυθορμητισμό, επιλέγοντας ασυνήθιστες λύσεις, λόγω των πλανητών στον Υδροχόο και των όψεών τους με τον πρωτοπόρο πλανήτη Ουρανό.

Γενικότερα εξακολουθεί να κυριαρχεί και σήμερα η ανάγκη για ανανέωση που έχει δημιουργηθεί από εχθές. Είμαστε φιλικοί, εξυπηρετικοί, διπλωμάτες και με τάση να συμβιβάζουμε αντικρουόμενες πλευρές και απόψεις. Και όλα αυτά, προκειμένου να μη χαλάσουμε την ωραία ατμόσφαιρα που θέλουμε να έχουμε γύρω μας!
Υπάρχει σε όλους λίγο-πολύ διάθεση για καλοπέραση, διακόσμηση, καλλωπισμό και ευγενείς συμπεριφορές, αλλά λόγω της παρουσίας του Ήλιου στον Αιγόκερω, δεν αφήνουμε στην άκρη επιδιώξεις και στόχους, τους οποίους διεκδικούμε με θαυμαστό πείσμα και φιλοδοξία για να πετύχουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε.

Ένα νέο στοιχείο που έχει εισβάλλει από εχθές στην αστρολογική μας καθημερινότητα είναι η ενέργεια του Άρη στους Ιχθύες, που δίνει άλλη ποιότητα στη δράση μας. Η βροντερή νότα του υδροχοϊκού Άρη στα λόγια και τα έργα αντικαθίσταται από μια πιο ευέλικτη, διαισθητική και μάλλον «υπόγεια» ενέργεια.

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας:
Λειτουργούμε με ευελιξία και έχοντας τάσεις ανεξαρτησίας, συνυπολογίζοντας όμως και τις ανάγκες των άλλων.

Όσο για τα 12 ζώδια επηρεάζονται ποικιλοτρόπως από το σημερινό σκηνικό. Ας δούμε πως:

Ζυγοί και Κριοί απολαμβάνουν μια όμορφη μέρα αρκεί να προσέξουν να μην παρασυρθούν από φιλάρεσκες διαθέσεις και να μην υπερβάλλουν στις κινήσεις και τις επιδιώξεις τους.

Αιγόκεροι και Καρκίνοι είναι οι ανικανοποίητοι της μέρας, έχουν ένταση και στρες και καλό θα ήταν να μην εμπλακούν σε διενέξεις και αντιπαραθέσεις.

Δίδυμοι, Λέοντες, Τοξότες και Υδροχόοι, βρίσκονται σε μεγάλη φόρμα και είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους. Έλκονται από το ωραίο και συμπεριφέρονται σαν ευγενείς, που εκτιμούν τη λεπτότητα σε κάθε της έκφανση.

Ιχθύες, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ταύροι, ξέρουν τι ζητάνε και πώς να το αποκτήσουν χωρίς να υπερβαίνουν το μέτρο και τα όριά τους. Είναι ιδανική μέρα για να βάλουν όλα σε τάξη.

Διάβασε επίσης στο astrology.gr

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 13/1;
Γιατρέ μου έχω Άρη στους Ιχθύες. Πείτε μου, θα ζήσω?

Οι τυχερές και όμορφες στιγμές της ημέρας: Τρίτη 13 Ιανουαρίου

Ερωτικό ωροσκόπιο 13/1