ΖΩΔΙΑ

Σελήνη στους Ιχθύες: Διήμερο χαλάρωσης και αναθεώρησης

Σελήνη στους Ιχθύες: Διήμερο χαλάρωσης και αναθεώρησης

Το διήμερο που ακολουθεί κατεβάζουμε ταχύτητα, μιλάμε με τη διαίσθησή μας και αφήνουμε τη δράση για αργότερα

H μέρα ξεκίνησε με εξωστρεφή διάθεση λόγω της Σελήνης στον Υδροχόο, αλλά γύρω στις 3 μ.μ. η Σελήνη εισέρχεται στους Ιχθύες και η όρεξή μας για δράση μειώνεται, δυσκολευόμαστε να διεκπεραιώσουμε τα απαραίτητα, νιώθουμε άτονοι, και, ενώ δείχνουμε ότι συμμετέχουμε στα γεγονότα, κατά βάθος παραμένουμε ουδέτεροι και αναποφάσιστοι. Οι ρυθμοί μας πέφτουν και αυτό που θέλουμε περισσότερο είναι να είμαστε ξαπλωμένοι και χαλαροί. Η διάθεση αυτή αφορά όλα τα ζώδια, αλλά περισσότερο επηρεάζονται τα μεταβλητά (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες).

Προς το βράδυ αυτή η νωχελική διάθεση αυξάνεται. Θέλουμε να μείνουμε αδρανείς, να ακούσουμε μουσική, να χουχουλιάσουμε και να χαθούμε στις σκέψεις μας. Βέβαια, το κλίμα αυτό, που ενισχύεται και από άλλους αστρολογικούς παράγοντες αυτές τις μέρες, είναι ιδανικό για δημιουργικές ενασχολήσεις, καλλιτεχνική έμπνευση και δημιουργία. Αυτού του είδους οι δραστηριότητες είναι οι μόνες που μπορούν να μας κρατήσουν «ξύπνιους» και να βιώσουμε τις θετικές πλευρές της Ιχθυακής ενέργειας.

Μεγάλη προσοχή θα πρέπει να δοθεί στην κατανάλωση φαρμάκων και ηρεμιστικών ή διεγερτικών ουσιών, διότι μπορεί να έχουν αρκετά δυσάρεστες συνέπειες. Γενικότερα, οι αστρολογικές συνθήκες ευνοούν την εμφάνιση ασθενειών ή κρυολογημάτων και συνεπώς τη χρήση φαρμάκων. Χρειάζεται όμως προσοχή στην αυθαίρετη κατανάλωσή τους κατά την προσπάθειά μας να νιώσουμε καλύτερα.

Εν κατακλείδι, από σήμερα το μεσημέρι και μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου, περισσότερο θα θέλουμε να ονειροπολήσουμε και να χαλαρώσουμε. Παράλληλα, θα προσπαθήσουμε να αναθεωρήσουμε απόψεις και να πάρουμε αποφάσεις, χωρίς όμως να καταλήξουμε κάπου, αφού ο ανάδρομος Ερμής αυτές τις μέρες αναστέλλει κάθε δεδομένο.

Οι ουρανοί πιθανότατα θέλουν να μας πουν «κόψε ταχύτητα και χαλάρωσε το επόμενο διήμερο». Εμείς ας ακολουθήσουμε το πλανητικό κλίμα, έχοντας στο νου μας, ότι από το Σάββατο το μεσημέρι και μετά το σκηνικό αλλάζει, γίνεται πιο ζωντανό αλλά και πιο «πολεμοχαρές».

Ας δούμε πως επηρεάζονται από την είσοδο της Σελήνης στους Ιχθύες τα 12 ζώδια:

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες είναι πιο ευάλωτοι σε ασθένειες, δεν είναι στα καλύτερά τους και καλό είναι να περιορίσουν τις δραστηριότητές τους αυτό το διήμερο.
Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Ταύροι και Σκορπιοί θα πρέπει να μαζέψουν δυνάμεις και να δώσουν έμφαση στα θέματα που τους απασχολούν και να ενδοσκοπήσουν χωρίς να πράξουν. Απλώς να βρεθούν σε περιβάλλον στο οποίο νιώθουν καλά Λέοντες, Κριοί, Ζυγοί και Υδροχόοι είναι οι πιο ζωντανοί απ' όλους και κινούν τα νήματα για όλους τους άλλους, γιατί έχουν αποφασίσει και πιστεύουν ότι πρέπει να κάνουν αλλαγές.

Χαλαρά λοιπόν μέχρι μεθαύριο και δεν χαλάμε τη διάθεσή μας για κανένα λόγο!

Αυτά και άλλα πολλά για όλα τα ζώδια είπε η Κατερίνα Σαλωνίκη σήμερα, στην εκπομπή Hit Wake up του ραδιοσταθμού Hit 88.9 - άκουσε το απόσπασμα παρακάτω!

Διάβασε επίσης στο astrology.gr

Τι λένε τα άστρα σήμερα;

Ερωτικό ωροσκόπιο

Κινέζικη αστρολογία: Προβλέψεις Φεβρουαρίου

Οικονομικές προβλέψεις, από 22 έως 25 Ιανουαρίου

Ο Ήλιος στον Υδροχόο επιβάλλει... εκπλήξεις!