ΖΩΔΙΑ

Εκλογές 2015: Τα «ευτράπελα» της προεκλογικής περιόδου

Εκλογές 2015: Τα «ευτράπελα» της προεκλογικής περιόδου

Η προεκλογική καμπάνια που τα «σπάει» στα social media δεν είναι άλλη από την καμπάνια του υποψηφίου Βουλευτή με τους ΑΝΕΛ του Γιάγκου Ραυτόπουλου

Τα «προχώ» και τα «cult» σποτ των εκλογών! Όπως σε κάθε προεκλογική περίοδο έτσι και σε αυτή των πρόωρων εθνικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015 δεν λείπουν τα σποτ, τα φυλλάδια και οι προεκλογικές καμπάνιες που, αν μη τι άλλο, το εκκεντρικό στοιχείο επικρατεί και για χάρη τους τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν πάρει... «φωτιά».

Βέβαια, η προεκλογική καμπάνια που τα «σπάει» στα social media δεν είναι άλλη από την καμπάνια του υποψηφίου Βουλευτή με τους ΑΝΕΛ του Γιάγκου Ραυτόπουλου. Και στα τρία προεκλογικά σποτ του διάρκειας δέκα δευτερολέπτων ο πολιτικός μηχανικός με τις καλλιτεχνικές ανησυχίες, καθώς, όπως αναφέρει στο βιογραφικό του έχει μετάσχει και έχει βραβευθεί μεταξύ άλλων και στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, «παίζει» με το μικρό του όνομα, "Γιάγκος".

Οι πρωταγωνιστές των σποτ σε ερωτήσεις όπως «ε, και τι θέλεις μάνγκο;», «θέλεις γιατρό για το λουμπάγκο;» «δεν σου έχει μείνει φράγκο;» καταλήγουν να απαντάνε «θέλω Γιάγκο». Η παρουσία των πλανητών Ερμή (επικοινωνία) και Αφροδίτης (αποδοχή) σε κοσμικό επίπεδο στο ζώδιο του Υδροχόου (πρωτοπορία, εκκεντρικότητα, ίντερνετ) δείχνει την τάση να γίνουν γνωστές θέσεις και ιδέες ή να «ακουστεί το όνομα» πολιτικών υποψηφίων με τρόπο άλλοτε πρωτότυπο και καινοτόμο και άλλοτε με εκπλήξεις και διαθέσεις διακωμώδησης σαν αυτές που επικρατούν μόνο σε φιλικά πάρτι!

Δες τα video και διάβασε για περισσότερες εκκεντρικές προεκλογικές καμπάνιες στην αστρολογική επικαιρότητα του astrology.gr