ΖΩΔΙΑ

Η Πανσέληνος φέρνει και γονιμότητα;

Η Πανσέληνος φέρνει και γονιμότητα;

Σύλληψη με οδηγό το φεγγάρι: πώς η Σελήνη μπορεί να ισορροπήσει τις ορμόνες σου και να σε κάνει πιο γόνιμη!

Μπορεί να μην το έχεις σκεφτεί, αλλά η κίνηση της Σελήνης ενδέχεται να επηρεάζει τον κύκλο μιας γυναίκας περισσότερο από όσο ίσως φανταζόταν. Μπορεί επίσης να επηρεάζει και την γονιμότητα: Η εξήγηση ακούει στο όνομα Lunaception, δηλαδή σύλληψη με οδηγό το φεγγάρι ή το πώς η Σελήνη μπορεί να ισορροπήσει τις ορμόνες και να κάνει μια γυναίκα πιο γόνιμη.

Στο βιβλίο της "Lunaception", η Louise Lacey εξηγεί ότι η έμμηνος ρύση των γυναικών έχει παραδοσιακά ταυτιστεί με τις φάσεις της Σελήνης. Σύμφωνα με την Lacey, θα πρέπει να υπάρχει εμμηνορρησία με τη νέα Σελήνη και ωορρηξία όταν το φεγγάρι είναι γεμάτο. Υποστηρίζει, επίσης, πως όταν ο έμμηνος κύκλος συντονιστεί με το ρυθμό του φεγγαριού, η αύξηση της γονιμότητας θα έρθει φυσικά!

Περισσότερα θα διαβάσεις στο σχετικό άρθρο του astrology.gr, αλλά αν ανυπομονείς να μάθεις τι μπορείς να κάνεις για να εξισορροπήσεις τις ορμόνες σου, ιδού μερικά tips:

-Πρώτον, προσπάθησε να δημιουργήσεις μια ρουτίνα όταν πηγαίνεις για ύπνο και φρόντισε να ξυπνάς την ίδια ώρα κάθε μέρα.
-Δεύτερον, πρέπει να κόψεις το πολύ τεχνητό φως κατά τη διάρκεια των σκοτεινών ωρών, ειδικά κατά τον ύπνο. Χρησιμοποίησε κουρτίνες συσκότισης, απενεργοποίησε τον υπολογιστή αν τον έχεις στο δωμάτιο σου και αγόρασε ένα μη φωτιζόμενο ξυπνητήρι.
-Τρίτον, στις μέρες γύρω από την Πανσέληνο, κοιμήσου με λίγο φως στο δωμάτιό σου (ή απλά άνοιξε τις κουρτίνες συσκότισης).

Διάβασε περισσότερα στο astrology.gr

Διάβασε επίσης:

Ο έμμηνος κύκλος σου μπορεί να σου δείξει το μέλλον σου;