ΖΩΔΙΑ

Η Νέα Σελήνη της αναγέννησης και των αιφνιδιασμών

Η Νέα Σελήνη της αναγέννησης και των αιφνιδιασμών

Η Σελήνη βρίσκεται από εχθές στους Ιχθύες και οδεύει τάχιστα για την κορύφωση της συνάντησής της με τον Ήλιο, αύριο στις 11.36, ορίζοντας έτσι το φαινόμενο της Ηλιακής Έκλειψης, που θα είναι ορατό και στην Ελλάδα.

Αμέσως μετά από μια ώρα, η Σελήνη περνάει στον πολεμοχαρή Κριό ΚΑΙ ο Ήλιος επίσης. Η συνάντηση των δύο φώτων στον Κριό ορίζει το φαινόμενο της Νέα Σελήνης του μήνα. Επιπλέον, ας μην ξεχνάμε, ότι η είσοδος του Ήλιου στον Κριό, όπως κάθε χρόνο, σηματοδοτεί την έναρξη της άνοιξης (Εαρινή Ισημερία) και ταυτόχρονα την έναρξη ενός νέου ζωδιακού κύκλου.

Ο ανωτέρω συνδυασμός της Ηλιακής Έκλειψης με τη Νέα Σελήνη του μήνα φωνάζουν δυνατά ότι ένας νέος κύκλος αρχίζει, κλείνοντας οριστικά τον προηγούμενο, τόσο σε προσωπικά όσο και σε κοσμικά θέματα. Ίσως δεν δούμε αμέσως τα αποτελέσματα της νέας πραγματικότητας που ξημερώνει στον καθένα μας, αλλά η έναρξή τους συμβαίνει τώρα και μέχρι τον Σεπτέμβριο, που έχουμε τις επόμενες εκλείψεις, θα ξεδιπλωθούν και θα αναδειχθούν.

Όλα τα ανωτέρω, πέρα από το δέος που μας προκαλούν ως πλανητικά φαινόμενα, έχουν άμεση σχέση με την αναγέννηση που φέρνει ο ερχομός της άνοιξης και με τα νέα ξεκινήματα σε όλους τους τομείς. Έστω κι αν οι ουρανοί μας βάζουν… τρικλοποδιές!

Οι όψεις που γίνονται στο ζώδιο του Κριού αυτήν την εποχή, με τη συμμετοχή του Ουρανού και του Πλούτωνα, δηλώνουν αναπόφευκτα ότι θα έχουμε αιφνίδια και καθοριστικά γεγονότα, που θα επηρεάσουν μεν όλους, αλλά κάποιους περισσότερο. Έτσι, από αυτή την Ηλιακή έκλειψη-Νέα Σελήνη επηρεάζονται άμεσα Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες των δύο τελευταίων ημερών, καθώς και Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι των δύο πρώτων ημερών.

Το εκρηκτικό πλανητικό σκηνικό θα είναι σε ιδιαίτερη έξαρση το Σαββατοκύριακο που η Σελήνη θα παραμείνει στο ζώδιο του Κριού. Γι’ αυτό χρειάζεται προσοχή για όλους και ειδικά σε όσους προαναφέρθηκαν στον τρόπο που κινούνται, συμπεριφέρονται ή οδηγούν.

Γενικότερα, συνιστάται ψυχραιμία και συγκέντρωση, προς αποφυγή ατυχημάτων, καβγάδων και ξαφνικών ρήξεων με ανθρώπους του έμμεσου ή άμεσου περιβάλλοντός μας.

Μέχρι αύριο το πρωί πάντως, η Σελήνη παραμένει στο πιο cool ζώδιο των Ιχθύων, που μοιάζει να μας λέει «χαλάρωσε και πάρε δυνάμεις, για να… φορτσάρεις μετά».

Άκουσε τι είπε η Κατερίνα Σαλωνίκη σήμερα για ΟΛΑ τα ζώδια, στην εκπομπή Hit Wake up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!

Διάβασε επίσης στο astrology.gr:

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 19/3;

Νέα Σελήνη και Ηλιακή έκλειψη Μαρτίου 2015 στους Ιχθύες - Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Ηλιακή Έκλειψη - Εαρινή Ισημερία: Η ηρεμία πριν τη μεγάλη καταιγίδα!

Οι τυχερές και όμορφες στιγμές της ημέρας: Πέμπτη 19 ΜαρτίουΟι τυχερές και όμορφες στιγμές της ημέρας: Πέμπτη 19 Μαρτίου

Οικονομικές προβλέψεις, από 19 έως 22 Μαρτίου

Παγκόσμια ημέρα Αστρολογίας: Η Σύγχρονη Αστρολογία και ο αστρολόγος παιδαγωγός

Ερωτικό ωροσκόπιο 19/3