ΖΩΔΙΑ

Ολική Έκλειψη και Εαρινή Ισημερία αλλάζουν τη ζωή μας

Ολική Έκλειψη και Εαρινή Ισημερία αλλάζουν τη ζωή μας

Αυτό το τριήμερο με Σελήνη και Ήλιο στον Κριό ο δυναμισμός, οι εκρήξεις και τα νέα ξεκινήματα είναι σε πρώτο πλάνο

Η ολική έκλειψη Ηλίου είναι γεγονός. Η Σελήνη για δύο ώρες, μέχρι τις 1 μ.μ. περίπου, θα «κρύψει» το φως του Ήλιου και εκείνες τις ώρες όλοι πρέπει να προσέξουμε και να μη κοιτάξουμε τον Ήλιο «κατάματα».

Αστρολογικά η έκλειψη αυτή επηρεάζει δύο ομάδες ζωδίων: τα μεταβλητά (Ιχθύες, Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες) των τελευταίων ημερών, και τα παρορμητικά (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) των πρώτων ημερών, αφού η έκλειψη συμβαίνει με τη Σελήνη στην τελευταία μοίρα του μεταβλητού ζωδίου των Ιχθύων και μετά από λίγο εισέρχεται στον παρορμητικό Κριό.

Τα γεγονότα που θα φέρει η έκλειψη, κυρίως στα προαναφερθέντα ζώδια θα εγκαινιάσουν μεγάλες αλλαγές στη ζωή τους. Λαμβάνονται αποφάσεις, πιθανόν να «πέσουν» και κεφάλια, όλα θα γίνονται γρήγορα, δυναμικά και αποφασιστικά, προκειμένου να αλλάξει εντελώς το τοπίο, στον τομέα που ο καθένας επιδιώκει. Μόνο που η έντονη διάθεση για αλλαγές, γκρέμισμα ή ξεκαθάρισμα μπορεί να οδηγήσει σε παρορμητικές συμπεριφορές και ενέργειες τις οποίες μετά δεν θα μπορούμε να πάρουμε πίσω. Στην περίπτωση, πάντως, που συμβεί ένα γεγονός που δεν μπορούμε να ελέγξουμε, πρέπει να θυμόμαστε ότι όλα γίνονται για να ξεθολώσει το τοπίο και να ξεκινήσει κάτι καινούριο.

Επιπλέον, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αύριο το πρωί ο Ήλιος εισέρχεται στον Κριό, έχουμε δηλαδή την Εαρινή Ισημερία, που ταυτίζεται με την… αστρολογική πρωτοχρονιά. Η έναρξη αυτής της πορείας του Ήλιου δηλώνει, όπως κάθε χρόνο, ότι η άνοιξη είναι εδώ και ότι τα τολμηρά κριαρίστικα ξεκινήματα είναι αυτά που θα μας βοηθήσουν να διανύσουμε άλλη μια αστρολογική χρονιά, μέχρι ο Ήλιος να ολοκληρώσει την πορεία του στο ζωδιακό.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι η 20η Μαρτίου έχει καθιερωθεί ως η Διεθνής ημέρα της Αστρολογίας!

Το πλανητικό σκηνικό του τριημέρου λοιπόν, είναι πολύ σημαντικό τόσο σε προσωπικό όσο και σε κοινωνικό ή πολιτικό επίπεδο. Από αύριο ένα νέο κεφάλαιο ξεκινάει, το τοπίο ξεκαθαρίζει, και γενικότερα διαφαίνονται πλέον οι προθέσεις και «μιλάνε» περισσότερο τα έργα παρά τα λόγια. Ακόμα και στα θέματα της Ελλάδας που μας απασχολούν τόσο τελευταία, η αγωνία μας άμεσα θα πάρει τέλος, αφού τώρα πια θα φανεί προς τα πού πάνε τα πράγματα.

Τα ζώδια που θα δεχθούν και θα αξιοποιήσουν πιο θετικά το μήνυμα της εαρινής ισημερίας είναι Δίδυμοι, Τοξότες, Λιοντάρια και Υδροχόοι των πρώτων ημερών, που βλέπουν τη ζωή τους να αλλάζει, θα αντιμετωπίζουν τα πράγματα με νέα οπτική, κάνουν καινούργιες γνωριμίες.

Από αύριο γίνεται μια νέα αρχή στη ζωή όλων μας, γι’ αυτό ας υποδεχτούμε την άνοιξη, κάνοντας εκκαθαρίσεις σε παλιές και θολές καταστάσεις, πετώντας πράγματα που δεν χρειαζόμαστε, ξεκινώντας δίαιτα ή άσκηση, για να προχωρήσουμε καθαροί και ανανεωμένοι στην υποδοχή της νέας αστρολογικής χρονιάς!

Καλό τριήμερο σε όλους!

Άκουσε όσα είπε η Μπέλλα Κυδωνάκη για τις πλανητικές επιρροές του τριημέρου στα ζώδια, στην εκπομπή Hit Wake up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!

Διάβασε επίσης στο astrology.gr:

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 20/3;

Τα SOS της εβδομάδος, από 20 έως και 26 Φεβρουαρίου

Οι τυχερές και όμορφες στιγμές της ημέρας: Παρασκευή 20 Μαρτίου

Ερωτικό ωροσκόπιο 20/3