ΖΩΔΙΑ

Ένα διήμερο γεμάτο ερωτικά και επικοινωνιακά παιχνίδια...

Ένα διήμερο γεμάτο ερωτικά και επικοινωνιακά παιχνίδια...

Σήμερα 24/3, παραμονή της εθνικής μας εορτής, η Σελήνη μέχρι τις 3μ.μ. θα βρίσκεται στο γήινο και αισθησιακό Ταύρο και στη συνέχεια θα πορευτεί προς το αεικίνητο και εύστροφο ζώδιο των Διδύμων, αλλάζοντας εντελώς την αύρα στην αστρολογική ατμόσφαιρα της ημέρας.

Οι όψεις που λαμβάνουν χώρα στον Ουρανό είναι ποικίλες, αφού η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα δίνουν φαντασία, έμπνευση, αγάπη, αισθησιασμό, και διάθεση να προσεγγίσουμε πιο αγαπησιάρικα τα αγαπημένα μας πρόσωπα, ενώ από την άλλη το θετικό τρίγωνο του Ήλιου στον Κριό με τον Κρόνο στον Τοξότη, πέρα από το αναπόφευκτο… ζόρι που μας επιβάλει, δίνει στα έργα μας τη σοβαρότητα, οργάνωση και μας κάνει πιο αποτελεσματικούς.

Μέσα σ’ όλα τα παραπάνω η Σελήνη, πότε από τον Ταύρο και πότε από τους Διδύμους κάνει τα παιχνιδάκια της με τους υπόλοιπους «παίκτες» του πλανητικού μας συστήματος, χρωματίζοντας το διήμερό μας μάλλον θετικά και ευχάριστα.

H σύνθεση λοιπόν του πλανητικού σκηνικού για το επόμενο διήμερο μπορεί συνοπτικά να περιγραφεί ως εξής:

Σήμερα είναι η μέρα της εξιδανίκευσης, ξεχνάμε όλα τα άσχημα και προσπαθούμε να ομορφύνουμε τα πράγματα.
Η διάθεση είναι πολύ ερωτική και το βράδυ θα επιδιώξουμε είτε μέσα στο σπίτι είτε κάπου έξω να απολαύσουμε μια ατμοσφαιρική βραδιά.
Η μέρα είναι επίσης κατάλληλη για να συμπαρασταθούμε σε όσους το έχουν ανάγκη, να κάνουμε μια εθελοντική πράξη να ασχοληθούμε με κάτι δημιουργικό και καλλιτεχνικό να περιποιηθούμε τον εαυτό μας. Γενικότερα οι ευχάριστες επιλογές είναι πολλές.

Αύριο Τετάρτη, είναι επίσης μια ευχάριστη μέρα με συναρπαστικές όψεις.
Κάνουμε νέα σχέδια, βάζουμε στόχους, νιώθουμε εύνοια στις επιδιώξεις μας και βλέπουμε μια αναπάντεχη στήριξη από ανθρώπους που δεν περιμέναμε και τους υπολογίζαμε απέναντί μας.
Το κάθε τι εξελίσσεται σε όλα τα επίπεδα, είναι η μέρα της δεύτερης ευκαιρίας. Ακόμα και η επανάστασή μας θα συμβεί με ειρηνικό και διαλεκτικό τρόπο.

Ας δούμε πως θα είναι αστρολογικά το διήμερο για τα 12 ζώδια:

Πολύ ευχάριστο για Ζυγούς, Κριούς, Λέοντες και Υδροχόους γιατί δεν χρειάζεται να προσπαθήσουν πολύ για το επιθυμητό. Ευνοούνται από πολλές μεριές και είναι σε θέση να κατευθύνουν τα πράγματα εκεί που θέλουν.

Οι Ιχθύες, οι Δίδυμοι, οι Τοξότες και οι Παρθένοι νιώθουν μια ανασφάλεια, νιώθουν λίγο μετέωροι σήμερα, αλλά αύριο μπαίνουν και αυτοί σε τροχιά αισιοδοξίας και ότι δεν γίνεται το αφήνουν και πάνε μπροστά σε νέες επιδιώξεις.

Οι Ταύροι, οι Σκορπιοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι, είναι οι πιο ευαίσθητοι, αφιερώνουν χρόνο στον εαυτό τους και στο σπίτι τους, στηρίζουν τους άλλους, αναζητούν επαφές, ενώ είναι δοσμένοι στον έρωτα και σε ότι τους κάνει να αισθανθούν χαρά.


Άκουσε όσα είπε σήμερα για ΟΛΑ τα ζώδια η Κατερίνα Σαλωνίκη, στην εκπομπή Hit Wake up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!

https://soundcloud.com/astrology_gr/24032015a

Διάβασε επίσης στο astrology.gr:

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 24/3;

Σελήνη στον Ταύρο - Σελήνη στους Διδύμους: Δύο σε ένα και… καλά ξεμπερδέματα!

Ο Κριός… κρίνει τους άλλους 11!

Οι τυχερές και όμορφες στιγμές της ημέρας: Τρίτη 24 Μαρτίου

Ερωτικό ωροσκόπιο 24/3

Σχετικές ειδήσεις