ΖΩΔΙΑ

Ξεκαθαρίσματα και θετική ενέργεια ενόψει της Σεληνιακής έκλειψης

Ξεκαθαρίσματα και θετική ενέργεια ενόψει της Σεληνιακής έκλειψης

Η Σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο της τάξης και της οργάνωσης, την Παρθένο, το οποίο ενόψει της έκλειψης του Σαββάτου, μας καλεί να τακτοποιήσουμε τις υποθέσεις μας, όσο το δυνατόν με λογική και ψυχραιμία.

Από το μεσημέρι και μετά μας επηρεάζει έντονα η ευμενής τριγωνική όψη της Σελήνης με την Αφροδίτη στον Ταύρο, που είναι ιδιαίτερα πολύτιμη για όλους. Καλό θα ήταν ΣΗΜΕΡΑ να εκμεταλλευτούμε την όψη αυτή στο έπακρο, για να αντλήσουμε όσο περισσότερη χαρά και θετικότητα μπορούμε και να κάνουμε κάτι που μας ευχαριστεί, ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ προκειμένου να αποθηκεύσουμε ενέργεια.

Αύριο το πρωί στις 10.00 η Σελήνη μπαίνει στον Ζυγό και αρχίζουμε να χορεύουμε στο ρυθμό της Πανσελήνου - Σεληνιακής έκλειψης, η οποία θα κορυφωθεί το Σάββατο στις 3.00 το μεσημέρι.

Σε αυτήν την έκλειψη έχουμε περισσότερο άγχος, νιώθουμε καταβεβλημένοι και θέλουμε να τα αλλάξουμε όλα. Γι’ αυτό, καλό θα ήταν να εκφραστούμε και να βγάλουμε τα απωθημένα μας, για να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να καθορίσουμε την περαιτέρω πορεία μας. Παράλληλα όμως, θα πρέπει να αποφύγουμε τις ανταγωνιστικές συμπεριφορές και τα ξεσπάσματα που κανένα καλό δεν πρόκειται να φέρουν.

Η επερχόμενη έκλειψη γίνεται στον άξονα Κριού-Ζυγού, με τον Ήλιο στον Κριό και τη Σελήνη στο Ζυγό. Η επιρροή της απλώνεται σε όλους μας, αλλά περισσότερο στα παρορμητικά ζώδια του β’ δεκαημέρου (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι). Επίσης, επηρεάζονται όσοι έχουν πλανήτες στις συγκεκριμένες περιοχές του ζωδιακού, κυρίως τη Σελήνη ή τον Ωροσκόπο τους. Τα γεγονότα που θα φέρει η έκλειψη στον καθένα μπορούν να είναι ευχάριστα ή δυσάρεστα, ανάλογα πάντα με το προσωπικό του ωροσκόπιο.

Ας δούμε συνοπτικά πως θα επηρεάσει η Σεληνιακή έκλειψη του Απριλίου τα 12 ζώδια:

Ζυγοί Κριοί, Αιγόκεροι, Καρκίνοι γεννημένοι στη μέση του δεύτερου δεκαήμερου των ζωδίων τους βρίσκονται σε συναγερμό.

Λέοντες, Υδροχόοι, Δίδυμοι και Τοξότες βρίσκονται σε σαφώς καλύτερη διάθεση, νιώθουν αυτοπεποίθηση και είναι προετοιμασμένοι για αλλαγές.

Παρθένοι, Ταύροι, Σκορπιοί και Ιχθύες εκμεταλλεύονται ευκαιρίες στο έπακρο γιατί νιώθουν την ανάγκη να ρυθμιστούν, να ρυθμίσουν και να ξεμπερδεύουν με το παρελθόν.

Άκουσε τι είπε η Κατερίνα Σαλωνίκη σήμερα για την επιρροή της έκλειψης σε κάθε ζώδιο ξεχωριστά, στην εκπομπή Hit Wake up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!

https://soundcloud.com/astrology_gr/020415a


Διάβασε επίσης στο astrology.gr:

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 2/4;

Πλανητικό σκηνικό Απριλίου 2015

Οικονομικές προβλέψεις, από 2 έως 5 Απριλίου

Οι αστρολογικές όψεις του Απριλίου

Ερωτικό ωροσκόπιο 2/4

Οι τυχερές και όμορφες στιγμές της ημέρας: Πέμπτη 2 Απριλίου