ΖΩΔΙΑ

Σελήνη στους Ιχθύες - Νηνεμία πριν την καταιγίδα

Σελήνη στους Ιχθύες - Νηνεμία πριν την καταιγίδα

Σήμερα η Σελήνη είναι ακόμα στους Ιχθύες και δεν σχηματίζει όψεις με άλλους πλανήτες, έως τα μεσάνυχτα που θα περάσει στον Κριό και θα ακολουθήσει η νέα της φάση, μετά την καθοριστική έκλειψη στις 4/4 που έφερε πολλά γεγονότα και… φέρνει ακόμα.

Η Νέα Σελήνη του μήνα θα κορυφωθεί το Σάββατο στις 10.00 το βράδυ στην 29η μοίρα του Κριού. Από σήμερα, όμως, είμαστε σε φάση ξεσηκώματος και νιώθουμε πως θέλουμε να κάνουμε βήματα με βάση τι διδαχτήκαμε από την πρόσφατη έκλειψη, να ξεκαθαρίσουμε καταστάσεις, να μπούμε σε μια σειρά, να συνειδητοποιήσουμε ελλείψεις, να δούμε πού είμαστε ανεπαρκείς και να καλύψουμε τα κενά. Σε όλα αυτά πρόκειται να επιδοθούμε με αρκετή υπερβολή και πείσμα.

Το αστρολογικό παιχνίδι αυτές τις μέρες παίζεται μεταξύ Αφροδίτης και Άρη, αφού η Αφροδίτη σχηματίζει αντίθεση με τον Κρόνο και τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, ενώ ο Άρης σύνοδο με Ερμή, τετράγωνο με Δία και τρίγωνο με Πλούτωνα. Άκρως, ενδιαφέρον και με πλούσιο υλικό προβλέπεται λοιπόν το διάστημα που εγκαινιάζεται με αυτήν τη Νέα Σελήνη. Η κινητοποίηση θα είναι έντονη σε πολλούς τομείς και θα συνοδεύεται από διάθεση για αλλαγές και συνειδητοποιήσεις.

Αυτά είναι όσα προτρέπει η Νέα Σελήνη του Σαββάτου. Ας δούμε ενδεικτικά πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια και πού πρέπει να εστιαστούν:

Οι Κριοί πολύ ορμητικοί και αποτελεσματικοί, θα δυσκολευτούν μόνο στην επικοινωνία με τους άλλους. Αν λειτουργήσουν χωρίς την ανάμιξη τρίτων θα τροφοδοτηθούν μια χαρά. Είναι προτιμότερο λοιπόν να ενεργήσουν σε αυστηρά προσωπικό επίπεδο.

Οι Ταύροι ιδιαίτερα υπερβολικοί και πεισματικοί δίνουν έμφαση σε φορολογικά και κληρονομικά θέματα, αλλά γενικότερα είναι πολύ δραστήριοι σε όλα τα επίπεδα, με πολλή ενέργεια και διάθεση.

Οι Δίδυμοι θα πρέπει να μην αφήσουν κανένα ερωτηματικό στις σχέσεις με συντρόφους και συνεργάτες, να αναζητήσουν συμβουλές από έμπιστους φίλους και γενικά να καλύψουν κάποια κενά γιατί υπάρχει κάτι που τους διαφεύγει.

Οι Καρκίνοι είναι σαρωτικοί, αποφασίζουν να λύσουν πολλά θέματα ιδιαίτερα στο επαγγελματικό και κοινωνικό τους περιβάλλον, το κάνουν ιδιαίτερα επιθετικά και δεν πρέπει να περιμένουν τις αντιδράσεις των άλλων. Δηλαδή πράττουν και φεύγουν.

Οι Λέοντες είναι κάθετοι στις επιλογές τους παίρνουν πρωτοβουλίες στα επαγγελματικά, απομακρύνονται από ανούσιες κοινωνικές συναναστροφές, γίνονται ιδιαίτερα επιλεκτικοί στα όρια του ακατάδεκτου και βάζουν φρένο και μέτρο.

Οι Παρθένοι προβληματίζονται με τη στάση που πρέπει να κρατήσουν ειδικά σε οικογενειακά και επαγγελματικά θέματα, νιώθουν κάπως ανεπαρκείς με έλλειψη αυτοπεποίθησης, την οποία θα αντλήσουν αν ασχοληθούν με ένα νέο ενδιαφέρον που θα τους ικανοποιήσει.

Οι Ζυγοί είναι πολύ βιαστικοί και ανυπόμονοι, αγχώνονται να διευθετήσουν φορολογικές και κληρονομικές εκκρεμότητες, αλλά γενικότερα είναι υπερφορτωμένοι με όσα τους απασχολούν και δηλώνουν με κάθε τρόπο πως θα ασχοληθούν μόνο με τον εαυτό τους.

Οι Σκορπιοί είναι κάπως κουρασμένοι και υποτονικοί στην καθημερινή τους ζωή αλλά ξοδεύουν όλα τα αποθέματα ενέργειας στην προσωπική τους ζωή για να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους σε συντρόφους και συνεργάτες τους.

Οι Τοξότες είναι ανικανοποίητοι τη στιγμή που χρειάζεται να δείξουν συνέπεια και σοβαρότητα. Διεκδικούν τον έρωτα όπως τον θέλουν, αντλούν χαρά εκεί που θέλουν και κινητοποιούνται σε εργασιακά θέματα που τους απασχολούν.

Οι Αιγόκεροι είναι πολύ αποφασιστικοί, αφήνουν τα λόγια και προχωράνε στην πράξη, εστιάζονται στις ανάγκες του σπιτιού και του οικογενειακού τους περιβάλλοντος βάζουν όρια στο εργασιακό περιβάλλον, ψάχνουν έντονες ερωτικές στιγμές και γενικά είναι τυπικοί εκεί που πρέπει και ουσιαστικοί εκεί που θέλουν.

Οι Υδροχόοι είναι πολύ επικοινωνιακοί και ξεκάθαροι, προωθούν τα σχέδιά τους, δίνουν έμφαση στην ερωτική τους ζωή ασχολούνται με το σπίτι και την οικογένεια, διαμορφώνουν το χώρο τους κάνοντας προσθήκες και αλλαγές.

Οι Ιχθύες και αυτοί καλοί στην επικοινωνία πρέπει όμως να κάνουν στρατηγικές που αφορούν τα οικονομικά τους. Το να κλείσουν ραντεβού, να πλησιάσουν ανθρώπους, να προωθήσουν ένα σχέδιο, να συνάψουν μια συμφωνία είναι ιδανικό σε αυτή τη Νέα Σελήνη αρκεί να έχουν υπ’ όψιν τους και δεύτερο πλάνο, είναι σημαντικό αυτό και θα τους χρειαστεί.

Διαβάστε επίσης στο astrology.gr

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 16/4;

Οικονομικές προβλέψεις, από 16 έως 19 Απριλίου

Αν δεν κοιτάς εκεί που θέλεις να πας, θα πας εκεί που κοιτάς

Ερωτικό ωροσκόπιο 16/4

Οι τυχερές και όμορφες στιγμές της ημέρας: Πέμπτη 16 Aπριλίου