Μηνιαίες προβλέψεις από 20/4 έως 21/5 - Ο μήνας του Ταύρου

Μηνιαίες προβλέψεις από 20/4 έως 21/5 - Ο μήνας του Ταύρου

Μηνιαίες Προβλέψεις Μαΐου για όλα τα Ζώδια

Ο Ήλιος περνάει στον Ταύρο στις 20/4 στις 00:27 π.μ., ώρα Ελλάδας.

ΚΡΙΟΣ ♈

Η παρουσία του Άρη στους Διδύμους φρεσκάρει την διάθεσή σου, ιδιαίτερα σε σχέση με το να μάθεις καινούρια πράγματα και δεν αποκλείεται να μπεις σε ένα ταχύρρυθμο πρόγραμμα επιμόρφωσης. Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορεί να σε κάνει πολύ πιο «φουριόζο/α» στην καθημερινότητά σου, με συνέπεια μικρές «αψιμαχίες» με διαφωνούντες.

Προσοχή χρειάζεται το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα (3 έως 13/5), αφού σε κάνει... Περισσότερα

*Θέλεις να έχεις μια ολοκληρωμένη εικόνα του μήνα; Διάβασε και την πρόβλεψη για τον Ωροσκόπο σου. 

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου (26/4) έχει αναπτυξιακά χαρακτηριστικά και μπορεί να σε ωφελήσει πολλαπλά, τόσο ψυχολογικά όσο και υλικά, ιδιαίτερα στο επαγγελματικό πεδίο. Αντίθετα όμως η Πανσέληνος που ακολουθεί στις 11/5 θα λειτουργήσει μάλλον αποσταθεροποιητικά ως προς τις προσωπικές επιδιώξεις σου αλλά και τις συνεργασίες σου.

Επιπλέον, η παρατεταμένη σύνοδος του Ερμή με τον Ουρανό στον Κριό (μέχρι τα μέσα Μαΐου) θα σου αποκαλύψει... πράματα και θάματα που έλαβαν ή λαμβάνουν χώρα στο... Περισσότερα

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Η παρουσία του Άρη στο ζώδιό σου θα συνδυαστεί με την διαδοχή φάσεων αγωνιστικότητας και πλήρους ενεργοποίησης και διαστημάτων αδράνειας. Μένει λοιπόν να συντονιστείς κατάλληλα ώστε να πετύχεις πολλά μέσα σε λίγο χρόνο αλλά και να απολαύσεις την «ανάπαυση του πολεμιστή»!

Όχι βέβαια πως δεν θα υπάρξουν «παρατράγουδα». Ίσα-ίσα που το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα (3 έως 13/5) σε αφήνει έκθετο/η σε κάθε λογής «πονηριές» αλλά και... Περισσότερα

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr