ΖΩΔΙΑ

Τι δείχνει η Μαύρη Σελήνη για τη σκοτεινή πλευρά του χαρακτήρα σου;

Τι δείχνει η Μαύρη Σελήνη για τη σκοτεινή πλευρά του χαρακτήρα σου;

Το ζώδιο της Λίλιθ και η εντολή που οφείλεις να ακολουθήσεις

Η Μαύρη Σελήνη ή αλλιώς Λίλιθ (Lilith) σε ένα γενέθλιο ωροσκόπιο δείχνει τη σκοτεινή πλευρά της προσωπικότητας του ατόμου, μια πλευρά που υπάρχει στον καθένα, ακόμα κι αν εκδηλώνεται διαφορετικά. Επίσης, τους πειρασμούςπου κρύβονται βαθειά στο υποσυνείδητο, καθώς και την τάση για κατακριτέες πράξεις σε ηθικό επίπεδο, που μπορούν τελικά να οδηγήσουν στην καταστροφή της προσωπικότητας. Η Λίλιθ δεν είναι σε θέση να προκαλέσει γεγονότα στη ζωή ενός προσώπου, όπως κάνουν οι πλανήτες. Η επιρροή της ασκείται στην ψυχή, στα πάθη και στις βαθύτερες επιθυμίες. Δημιουργεί έντονα συναισθήματα, θολώνει την επίγνωσή μας και μας εμποδίζει να τα ελέγξουμε.

Ακόμα,
η θέση της Μαύρης Σελήνης στο ωροσκόπιο δείχνει τι είδους άνθρωποι, ανάμεσα σε όλους αυτούς που συναντάμε στο δρόμο μας, θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στη ζωή μας ή ακόμα και τους εχθρούς μας. Η Λίλιθ συνδέεται, επίσης, με τη χειρότερη ανθρώπινη
αμαρτία

, την αυτοκτονία, η οποία είναι ίσως η ακραία συνέπεια όλων των παθών που μας διακατέχουν. Αλλά, όπως συμβαίνει με όλους τους πλανήτες
, τα ζώδιακαι τις όψεις, η τελική επιλογή εξακολουθεί να ανήκει στο άτομο και η Μαύρη Σελήνη είναι ανίσχυρη ενάντια στη βούλησή του, αν αποφασίσει να αντιταχθεί.

Παρακάτω μπορείς να βρεις σε ποιο ζώδιο είναι η Λίλιθ σου ανάλογα με την ημερομηνία γέννησής σου αλλά και μια εντολή που οφείλεις να ακολουθήσεις, προκειμένου να την ελέγχεις.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr