Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 12/01 έως 16/01

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 12/01 έως 16/01

Να μην κυβερνήσει η... βλακεία

Ο Ουρανός από την μια κι ο Κρόνος από την άλλη τεντώνουν το σκοινί. Δοκιμάζουν τις αντοχές σου σε μια κοσμική διελκυστίνδα, που απειλεί να σε διαμελίσει ψυχικά.

Να σκύψεις το κεφάλι στους εξουσιαστές σου ή να τους βγάλεις τη γλώσσα;

Να ακολουθήσεις τους κανόνες ή να κάνεις την επανάστασή σου;

Ξέρεις πως, ό,τι κι αν κάνεις, θα βρεις απέναντί σου το αντίπαλο δέος. Η αμφισβήτησή σου θα αντιμετωπιστεί με δογματισμό και η ευταξία σου με παραλογισμούς.

Αδιέξοδο;

Οι πλανήτες σου αναμοχλεύουν αντιπαραθέσεις και συγκρούσεις. Αυτή εξ άλλου είναι η δουλειά τους, να ξέρεις όμως ότι δεν έχουν «προσωπικά» μαζί σου κι ας νομίζεις μερικές φορές το αντίθετο. Ίσα-ίσα, είναι αυτοί που, αναδεικνύοντας ένα πρόβλημά σου, σου δίνουν ταυτόχρονα και τη λύση του ή πιο σωστά σε αναγκάζουν να την επινοήσεις. Όχι εύκολα, ούτε χωρίς αγώνα.

Στην πραγματικότητα, σφυρηλατούν τον χαρακτήρα σου και δοκιμάζουν τις ικανότητές σου απέναντι σε δύσκολες προκλήσεις. Γι’ αυτό μην τους αγνοείς, ούτε όμως και να τους φοβάσαι. Η επάρκεια της εκπαίδευσής σου είναι αυτή που κρίνεται κι είναι σίγουρα η ευκαιρία σου να αποδείξεις το τι αξίζεις. Και πέρα από τις φυσικές ή καλλιεργημένες αρετές σου ή τις δεξιότητες που απέκτησες με κόπους, θα μετρήσει πολύ και η φιλοσοφία σου.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr