ΖΩΔΙΑ

Μήπως είσαι και εσύ ένα από τα άτομα που θέλουν να ικανοποιούν τους πάντες;

Μήπως είσαι και εσύ ένα από τα άτομα που θέλουν να ικανοποιούν τους πάντες;

Διάβασε πώς συμπεριφέρεσαι και βγάλε τα συμπεράσματά σου

Το να προσπαθείς να ικανοποιήσεις τους πάντες δεν είναι κάτι απαραίτητα κακό, αρκεί να μην σε οδηγεί στο σημείο να κάνεις πράγματα που δεν θες ή δεν είναι προς όφελός σου ή να συμπεριφέρεσαι λες και είσαι ένας άλλος ή μια άλλη.

Το πρόβλημα με τους ανθρώπους, που θέλουν να ικανοποιούν τους πάντες, είναι το γεγονός πως επιθυμούν να είναι αρεστοί και είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα για να γίνουν συμπαθείς. Αυτό σημαίνει πως απασχολούνται με τις ανάγκες και επιθυμίες άλλων, παραμελώντας τις δικές τους. Και εννοείται πως με ευκολία θα πει «ναι» στο οτιδήποτε του ζητηθεί, με αποτέλεσμα να καταλήγει εξαντλημένος, όχι μόνο σωματικά, αλλά και ψυχικά, αφού «παραμελεί» τον εαυτό του.

Αν κάτι (ή και περισσότερα) από τα παραπάνω το κάνεις κι εσύ, είναι πολύ πιθανό να νιώσεις κάποια στιγμές ότι κανείς δεν σε εκτιμά για αυτά που απλόχερα προσφέρεις. Αυτό είναι που μπορεί να σε οδηγήσει στο σημείο μίας passive aggressive συμπεριφοράς. Για να γλιτώσεις από αυτόν τον φαύλο κύκλο, είναι να βάλεις το όνομά σου πρώτο στη λίστα με τις προτεραιότητες και να μάθεις επιτέλους να λες «όχι». Παρακάτω, θα διαβάσεις, τι ακριβώς συμβαίνει με το κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

ΚΡΙΟΣ

Ένας Κριός είναι εξαιρετικά αφοσιωμένος στους φίλους και την οικογένεια του και αυτό είναι κάτι που τον δυσκολεύει πολύ να πει «όχι». Είναι μία αστείρευτη πηγή ενέργειας, αλλά ακόμη και οι… σούπερ ήρωες πρέπει να κάνουν έναν διάλλειμα που και που. Δεν έχει σημασία αν είσαι άρρωστος ή κουρασμένους, εάν κάποιος σε ρίξει στο φιλότιμο, θα κάνεις το οτιδήποτε, χωρίς δεύτερη σκέψη...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr