ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ: Πετάξτε έξω Θόδωρο-Γιώργο-Μόσιαλο!

ΠΑΣΟΚ: Πετάξτε έξω Θόδωρο-Γιώργο-Μόσιαλο!

ΤΡΙΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣALCOΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟNEWSBOMB

Το δ' μέρος του «newsbomb “politicalx-ray”byalco» (Απριλίου) στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα της κοινωνίας για το ποιοι δεν έχουν θέση στην επόμενη μέρα του ΠΑΣΟΚ.

ΤΟΥΓΙΩΡΓΟΥ Ε. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗ

Το newsbomb political x-ray by alco (Απριλίου) καταγράφει την οργή του κόσμου για συγκεκριμένα πρόσωπα του μέχρι πρότινος κυβερνώντος κόμματος, τα οποία ζητά να τεθούν δια παντός εκτός κινήματος, χρεώνοντάς τους –προφανώς- την ευθύνη για τη διακυβέρνηση που οδήγησε στην κατάρρευση της ελληνικής οικονομίας και τον ελληνικό λαό σε πρωτόγνωρα επίπεδα φτώχειας.

Συγκεκριμένα, ένας στους δύο Ελληνες στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα στο ΠΑΣΟΚ ότι, αν θέλει να έχει μέλλον ως κόμμα, πρέπει να εκδιώξει από τις τάξεις του τον κ. «αντιπρόεδρο» Θόδωρο Πάγκαλο (καλά, αυτός το κατάλαβε νωρίς κι έφυγε από μόνος του…) και τον κ. «τσάρο της Οικονομίας» Γιώργο Παπακωνσταντίνου. Επίσης, ένας στους τρεις Ελληνες θέλει να δει το ΠΑΣΟΚ να απαλλάσσεται από τον κ. «κυβερνητικό εκπρόσωπο» Ηλία Μόσιαλο και τον κ. «ζεν πρεμιέ» Παύλο Γερουλάνο. Το εντυπωσιακό –και το χειρότερο για τους προαναφερθέντες, οι τρεις τελευταίοι από τους οποίους έμειναν στη συνείδηση του ελληνικού λαού ως οι «κηπουροί» του Γιώργου Παπανδρέου- είναι ότι σχεδόν ίδια είναι και τα ποσοστά των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ που θεωρούν ότι οι συγκεκριμένοι πολιτικοί δεν έχουν θέση στην επόμενη μέρα του κόμματος. Με άλλα λόγια, ότι έχουν τελειώσει πολιτικά και θα είναι προς το συμφέρον του κόμματος αν δεν διανοηθούν καν να βάλουν υποψηφιότητα στις επόμενες εκλογές. Βεβαίως, κάποιοι εξ αυτών το έχουν ήδη λάβει το μήνυμα και κινούνται προς την κατεύθυνση αυτή, άλλοι όμως είναι σίγουρο ότι θα αναζητήσουν το "σωσίβιο" της βουλευτικής έδρας. Το ζήτημα είναι αν το κόμμα θα επιλέξει να κάνει μια νέα αρχή, ή θα αφεθεί να ταλαιπωρείται από βαρίδια του παρελθόντος, μόνο και μόνο για να γλιτώσουν ορισμένοι τα μπλεξίματα που έρχονται.

1204alco4

Το συγκεκριμένο εύρημα λέει πολλά για τον βίο και την πολιτεία ειδικά των κυρίων Παπακωνσταντίνου και κυρίως των Μόσιαλου και Γερουλάνου, που πρόλαβαν να φθείρουν πλήρως το πολιτικό τους κεφάλαιο, σε πολύ σύντομο χρόνο παραμονής τους στην πολιτική σκηνή του τόπου.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΕΤΑΙΡΕΙΑ:

ALCO (ΑΡ. ΜΗΤΡΩΟΥ Ε.Σ.Ρ. 12)

ΕΝΤΟΛΕΑΣ:

NEWSBOMB.GR

ΤΥΠΟΣ:

ΠΟΣΟΤΙΚΗ (ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΕΡΩΤΩΜΕΝΩΝ)

ΔΕΙΓΜΑ:

1.000 ΑΤΟΜΑ, ΗΛΙΚΙΑΣ 18 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΩ, ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΑ:

TYXAIA, ΣΤΡΩΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ

ΣΤΑΘΜΙΣΕΙΣ:

ΦΥΛΟ, ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2009

ΧΡΟΝΟΣ:

20 - 23 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε με βάση τους κώδικες δεοντολογίας της ESOMAR και επαγγελματικής πρακτικής του ΣΕΔΕΑ.

NEWSBOMB.GR & ALCO: ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ: «POLITICAL X-RAY»

Με τη δημοσίευση της σημερινής δημοσκόπησης, το newsbomb.gr και η εταιρεία δημοσκοπήσεων alco εγκαινιάζουν μια μεγάλη συνεργασία. Πιστό στη δέσμευσή του να φέρνει τη φωνή του Ελληνα στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, το newsbomb.gr συνεργάζεται με μια από τις παλιότερες και πλέον αξιόπιστες εταιρείες δημοσκοπήσεων, την alco, η οποία θα διενεργεί κάθε μήνα μια έρευνα κοινής γνώμης αποκλειστικά για λογαριασμό του ενημερωτικού portal που εσείς έχετε φέρει στην κορυφή.

Το newsbomb.gr «political x-ray» by alco θα κάνει -κάθε μήνα- τη φωνή του Ελληνα, πρωτοσέλιδο. Θα καταγράφει, με τον πλέον αξιόπιστο τρόπο, τη δική σου φωνή και θα στέλνει τα δικά σου μηνύματα προς την εξουσία και προς πάσα κατεύθυνση. Χωρίς «στρογγυλεμένες» ερωτήσεις, όπως τα συζητάμε μεταξύ μας στο δρόμο, αλλά κανείς δεν τολμάει να τα γράψει. Για να μη μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει τη δικαιολογία «δεν ήξερα, δεν άκουσα».

Το newsbomb.gr «political x-ray» by alco θα δημιουργήσει, κάθε μήνα που περνάει, ένα πολύτιμο αρχείο, στο οποίο θα καταγράφονται οι απόψεις του ελληνικού λαού για τα πάντα και τους πάντες.

Ραντεβού. Εδώ. Κάθε μήνα. Κάθε μέρα. Για να μαθαίνεις αμέσως ό,τι σκάει.

like3


Κάνε στη σελίδα του blog του Γ. Ε. Χριστοφορίδη στο facebook!

follow2

Κάνε στη σελίδα του blog του Γ. Ε. Χριστοφορίδη στο twitter!

gchristof
  • Αν θέλεις να λαμβάνεις ενημέρωση για κάθε νέο δημοσίευμα του blog του
    Γ. Ε. Χριστοφορίδη
    επικοινώνησε με το