ΕΛΛΑΔΑ

Κεφαλονιά - Σοκάρει ο ιατροδικαστής για το θάνατο του μοντέλου: «Μην δείτε τη σορό της» (pics&vid)

Κεφαλονιά - Σοκάρει ο ιατροδικαστής για το θάνατο του μοντέλου: «Μην δείτε τη σορό της» (pics&vid)

Μυστήριο παραμένει ο θάνατος του 20χρονου μοντέλου Σινέντ Μακναμάρα από την Αυστραλία, σε πολυτελές γιοτ στην Κεφαλονιά ενώ η έρευνα των Αρχών βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ ΣΙΝΕΝΤ ΜΑΚΝΑΜΑΡΑ

Σύμφωνα με όσα στοιχεία έχουν συγκεντρωθεί από την μέχρι τώρα έρευνα των αντρών του λιμεναρχείου Κεφαλονιάς, ο θάνατος της 20χρονης οφείλεται σε αυτοκτονία.

Ωστόσο, σύμφωνα με το αυστραλιανό news.com.au, στα χέρια των ελληνικών Αρχών που ερευνούν την υπόθεση, βρίσκεται βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του πολυτελούς γιοτ, όπου πιστεύεται πως καταγράφονται οι τελευταίες στιγμές του μοντέλου. Εκτός από το βίντεο που ίσως δώσει απαντήσεις για τις ακριβείς συνθήκες θανάτου της άτυχης κοπέλας, οι Αρχές εξετάζουν και τα μηνύματα που έστειλε ή δέχτηκε στο κινητό της τηλέφωνο, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης.

kefalonia montelo4

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη gallery του Newsbomb.gr

Υπενθυμίζεται ότι η νεαρή κοπέλα βρέθηκε κρεμασμένη με σχοινί στο πίσω μέρος της θαλαμηγού Mayan Queen IV, που ανήκει στον μεγιστάνα Αλμπέρτο Μπελέρες, ο οποίος ασχολείται με τις εξορύξεις.

Ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό του 20χρονου μοντέλου κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο θάνατός της προήλθε από απαγχονισμό. Όπως αποκαλύπτει η Daily Mail δε, συμβούλευσε τη μητέρα και την αδερφή του θύματος να μην πάνε στο νεκροτομείο «για να μην δουν τη σορό της σε τόσο κακή κατάσταση».

Η μαρτυρία που προκαλεί ανατριχίλα

Ο καπετάνιος γειτονικού σκάφους, ο οποίος βρήκε την άτυχη κοπέλα, φώναξε στην 20χρονη «τι κάνεις;» για να μη λάβει απάντηση, δήλωσε στο news.com.au. Τότε άρχισε να φωνάζει για βοήθεια. Ένας γιατρός, ο οποίος βρισκόταν στο πολυτελές γιοτ προσπάθησε να επαναφέρει την Μακναμάρα για αρκετά λεπτά. Εκείνη όμως έπεσε σε κώμα και ξεκίνησε η αεροδιακομιδή της σε νοσοκομείο της Ελλάδας, δυστυχώς όμως άφησε την τελευταία της πνοή κατά τη μεταφορά της.

«Αρχικά πανηγυρίζαμε γιατί νομίζαμε ότι σώθηκε. Μετά ακούσαμε ότι είχε πεθάνει», πρόσθεσε.

Τραγικό παιχνίδι της μοίρας

Η 20χρονη εργαζόταν ως μέλος του πληρώματος στο έξι ορόφων γιοτ, το οποίο εκτιμάται ότι κοστίζει 140 εκατ. δολάρια.

Είχε ήδη ολοκληρώσει τέσσερις μήνες εργασίας και το τελευταίο διάστημα έκανε διακοπές στα ελληνικά νησιά. Τελευταίος της σταθμός το Ιόνιο και συγκεκριμένα η Κεφαλονιά.

Η τελευταία της ανάρτηση ήταν από τα Κομιτάτα, ενώ πριν από περίπου μία εβδομάδα ανέμενε την κολλητή της φίλη, στην οποία ευχήθηκε μέσα από τον λογαριασμό της.

Τραγικές φιγούρες η μητέρα και η αδελφή της, οι οποίες βρίσκονταν καθ' οδόν για να τη συναντήσουν και να περάσουν μαζί κάποιες ημέρες διακοπών. Ενημερώθηκαν για το θάνατο της Μακναμάρα ενώ βρίσκονταν στο αεροπλάνο

Πηγή φωτογραφιών: Instagram

Διαβάστε επίσης:

Διέρρευσαν μυστικές δημοσκοπήσεις - Αυτή είναι η πραγματική διαφορά ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ

Απεργία ΠΝΟ: Δεν κάνουν πίσω οι ναυτεργάτες - Ακινητοποιημένα για δεύτερη μέρα τα πλοία στα λιμάνια