ΕΛΛΑΔΑ

Νέες αποκαλύψεις – σοκ για το θάνατο του μοντέλου στην Κεφαλονιά

Νέες αποκαλύψεις – σοκ για το θάνατο του μοντέλου στην Κεφαλονιά

Ο μυστηριώδης θάνατος της Sinead McNamara εξακολουθεί να απασχολεί τον διεθνή Τύπο, καθώς οι συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε νεκρή παραμένουν δεν έχουν προς το παρόν διευκρινιστεί.

Ο ΧΩΡΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΕΙ ΚΑΙ Η ΞΕΦΡΕΝΗ ΒΡΑΔΙΑ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙ – ΤΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ

Συνεχώς έρχονται στο «φως» νέες αποκαλύψεις γύρω από τη ζωή και το θάνατο του 20χρονου μοντέλου, το οποίο βρέθηκε απαγχονισμένο στο πίσω μέρος της θαλαμηγού, την ώρα που αυτή έπλεε στα ανοικτά της Κεφαλονιάς.

mont

Διαβάστε ΕΔΩ όλο το χρονικό του θανάτου της

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η Mirror το μοντέλο μία μέρα πριν βρει τραγικό θάνατο ήταν σε πολύ καλή διάθεση. Συγκεκριμένα, όπως περιγράφει ο ιδιοκτήτης του μπαρ στο Αργοστόλι, στο οποίο είχε βγει με φίλους της, ήπιε δυο κοκτέιλ και έφαγε ένα κλαμπ σάντουιτς. «Ήταν όλοι χαρούμενοι και γενικά σε καλή διάθεση», είπε, προσθέτοντας ότι την είδε να χορεύει, αλλά έφυγε νωρίτερα από τους φίλους της.

Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά

Οι τοξικολογικές εξετάσεις αναμένεται να ρίξουν άπλετο φως στην υπόθεση, ωστόσο, η Αστυνομία αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

Αν και όλα δείχνουν ότι πρόκειται για αυτοκτονία, όμως, αυτό που ψάχνουν είναι μήπως η αιτία του θανάτου της κρύβεται σε κάποιο μήνυμα ή κάποια φωτογραφία που υπάρχουν στο κινητό της. Σύμφωνα με συναδέλφους της από το πλήρωμα της θαλαμηγού, η 20χρονη είχε πρόσφατα χωρίσει με άσχημο τρόπο. Η σορός της θα μεταφερθεί σήμερα στην Αυστραλία και θα την συνοδεύουν η μητέρα της Κάιλι και η αδερφή της Λόρεν.

Λίγο πριν φτάσουν στην Ελλάδα όπου θα την συναντούσαν και θα πήγαιναν μαζί διακοπές έμαθαν τα τραγικά νέα.

Διαβάστε επίσης:

«Μπλόκο» στους φοιτητές από τον ΟΑΣΑ: Δεν επέκτεινε τις προσωποποιημένες κάρτες τους