ΕΛΛΑΔΑ

Ζεφύρι: Στοιχεία - σοκ για την 20χρονη που βιάστηκε και βρέθηκε στην άκρη του δρόμου

Ζεφύρι: Στοιχεία - σοκ για την 20χρονη που βιάστηκε και βρέθηκε στην άκρη του δρόμου

Μισοπεθαμένη και πεταμένη για 2 ημέρες στην άκρη του δρόμου παράτησαν οι δράστες του αποτρόπαιου αυτού εγκλήματος, μια νεαρή γυναίκα, στο Ζεφύρι. - Μάχη των γιατρών να την κρατήσουν στη ζωή - Στο σκοτάδι προς το παρόν οι έρευνες της ασφάλειας - Έχουν ήδη πάρει δείγματα DNA από το κορμί του θύματος προκειμένου να ανακαλύψουν την ταυτότητα των δραστών

Η άτυχη κοπέλα, η οποία σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες είναι Ρομά, ηλικίας 20 έως 30 ετών, νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο όπου δίνει «μάχη» για τη ζωή της.

Παράλληλα η Αστυνομία ερευνά την υπόθεση και από τα πρώτα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει έχει φτάσει στο συμπέρασμα ότι η γυναίκα κακοποιήθηκε σε άλλο σημείο από αυτό που την παράτησαν οι δράστες.

Το ίδιο το θύμα, το οποίο εντοπίστηκε πριν από δύο ημέρες στην άκρη του δρόμου, σε άθλια κατάσταση, δεν ήταν σε θέση να μιλήσει και δεν έφερε κάποιο στοιχείο ταυτότητας πάνω της. Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και διακομίσθηκε με ασθενοφόρο αρχικά σε νοσοκομείο της Νέας Ιωνίας και ακολούθως στο Κρατικό της Νίκαιας, όπου οι γιατροί «παλεύουν» να την κρατήσουν στη ζωή.

Σύμφωνα με την εξέταση του ιατροδικαστή, φέρει ίχνη βιασμού.

Η νεαρή κοπέλα βρίσκεται στο νοσοκομείο και οι γιατροί καταβάλλουν προσπάθειες να την κρατήσουν στη ζωή. Ταυτόχρονα η ασφάλεια έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να βρει τους δράστες της ειδεχθους ενέργειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα εντοπίστηκε περίπου τα μεσάνυχτα της 12ης Σεπτεμβρίου και διακομίσθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Αγία Όλγα και από εκεί, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής της στο Κρατικό της Νίκαιας όπου υπήρχε κρεβάτι στην Εντατική. Η αστυνομία έκανε έλγχο στα αποτυπώματά της, αλλά δεν έχει σημανθεί και έτσι δεν κατάφερε να φτάσει στην ταυτότητά της. Παράλληλα, δεν έχει γίνει δήλωση εξαφάνισης για γυναίκα με τα χαρακτηριστικά της.

Διαβάστε επίσης:

Θέλετε μισθό 1.380 ευρώ το μήνα; Κάντε αίτηση τώρα - Αφορά σε 1.000 ανέργους

Κακός χαμός στην Τουρκία: Η τουρκική οικονομία καταρρέει και ο Ερντογάν πήρε «ιπτάμενο παλάτι»