ΕΛΛΑΔΑ

Ραγδαίες εξελίξεις στην εξαφάνιση του 23χρονου Τάκη – Τι αποκαλύπτει στο Newsbomb.gr o δικηγόρος του

Ραγδαίες εξελίξεις στην εξαφάνιση του 23χρονου Τάκη – Τι αποκαλύπτει στο Newsbomb.gr o δικηγόρος του

Πού βρίσκεται ο 23χρονος Τάκης - Εξαφανίστηκε ή τον εξαφάνισαν; - Έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας; - Ο δικηγόρος του αδερφού του, κ. Αθανάσιος Τάρτης αποκαλύπτει στο Newsbomb.gr τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την υπόθεση «θρίλερ»

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία που περιπλέκουν το μυστήριο έρχονται στο «φως» για τη μυστηριώδη εξαφάνιση του 23χρονου φαντάρου Σαράντη (Τάκη) Κολλιαδέλη από το πλοίο «Νήσος Ρόδος» τα ξημερώματα της Πέμπτης 28 Ιουνίου. Ο δικηγόρος του αδερφού του, κ. Αθανάσιος Τάρτης αποκαλύπτει στο Newsbomb.gr τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την υπόθεση εξαφάνισης του 23χρονου που έχει εξελιχθεί σε θρίλερ.

Τι συνέβη στον 23χρονο φαντάρο; Εξαφανίστηκε ή κάποιοι τον εξαφάνισαν; Έπεσε από το πλοίο ή τον φυγάδευσαν; Ζει ή κάποιος του έκανε κακό;

exafanisi 1

Τέσσερις μήνες έχουν περάσει από την ημέρα που εξαφανίστηκε ο 23χρονος φαντάρος από τη Χαλκίδα και τα «καυτά» ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα. Η οικογένειά του όλο αυτό τον καιρό αγωνιά και προσπαθεί να ξετυλίξει το κουβάρι της υπόθεσης. Όπως αναφέρει στο Newsbomb.gr, ο κ. Τάρτης, βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με το στρατόπεδο της Χίου, όπου υπηρετούσε ο 23χρονος Τάκης πριν εξαφανιστεί. Αναζητούν το πρόσωπο ή τα πρόσωπα με τα οποία ήρθε σε επαφή λίγες ημέρες πριν χαθούν τα ίχνη του και αν έλαβε χώρα κάποιο περιστατικό το οποίο τον τάραξε. Άλλωστε, σύμφωνα με δημοσιεύματα οι διωκτικές Αρχές το καλοκαίρι ερευνούσαν στοχευμένα τις κινήσεις δύο προσώπων, τα οποία φαίνεται να γνωρίζουν πολλά για τον 23ρονο.

Έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας;

Σύμφωνα, ωστόσο, με τον κ. Τάρτη, «δεν προέκυψε κάτι για αυτά τα δύο άτομα που είχαν μπει στο κάδρο των Αρχών και εξετάζονταν ως ύποπτοι».

«Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποιο καινούριο στοιχείο για την εξαφάνιση του Τάκη», αναφέρει ο κ. Τάρτης στο Newsbomb.gr και τονίζει παράλληλα ότι ο αδερφός του συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό του 23χρονου. Μάλιστα, σύμφωνα με τις δικές του εκτιμήσεις, το επικρατέστερο σενάριο είναι ο Τάκης να έχει πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας, χωρίς ωστόσο, να αποκλείει το ενδεχόμενο να κρύβεται κάπου.

fantaros 1

Ο καυγάς στο στρατόπεδο και η αύξηση θητείας

Ο πατέρας του 23χρονου, κ. Κώστας Κολλιαδέλης είχε αποκαλύψει στη RealNews ότι είναι πολύ πιθανό ο γιος του να εξαφανίστηκε μετά από καυγά που είχε με αξιωματικό στη μονάδα της Χίου, όπου υπηρετούσε.

«Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι μάλλον στο στρατόπεδο ο Σαράντης είχε μία λογομαχία με κάποιον στρατιωτικό. Δεν γνωρίζουμε όμως για ποιο λόγο. Αυτά τα έχω καταθέσει από την πρώτη στιγμή στις Αρχές», αναφέρει ο κ. Κολλιαδέλης.

Σύμφωνα πάντα με τη Realnews, τις τελευταίες ημέρες πριν από την εξαφάνιση του, είχε υποπέσει σε ένα σοβαρό παράπτωμα, το οποίο θα μπορούσε να επισύρει σημαντική ποινή φυλάκισης και κατ’ επέκταση αύξηση των ημερών της θητείας του. Το γεγονός αυτό είχε ως αποτέλεσμα να διαταραχθούν οι σχέσεις του 23χρονου με στελέχη της μονάδας στη Χίο.

Παράλληλα, ο νεαρός φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικό προβλήματα και να είχε εξεταστεί από ειδικό γιατρό.

Το κλίμα που είχε διαμορφωθεί, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο 23χρονος είχε ζητήσει αναβολή της θητείας του με την αιτιολογία ότι έπρεπε να εργαστεί διότι αντιμετώπιζε οικονομικό πρόβλημα, εικάζεται ότι μπορεί να οδήγησε στην εξαφάνισή του.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Το πλοίο «Νήσος Ρόδος» αναχώρησε από το λιμάνι της Χίου στις 11:20 το βράδυ της Τετάρτης 27 Ιουνίου και κατέπλευσε στο λιμάνι του Πειραιά στις 7:00 το πρωί της Πέμπτης.

Κατά τον κατάπλου του «Νήσος Ρόδος» στον Πειραιά, παρά την αναζήτηση από το πλήρωμα, δεν εντοπίστηκε.

Σύμφωνα με το anikolouli.gr στο πλοίο βρέθηκαν το σακ βουαγιάζ του με τα προσωπικά του αντικείμενα και το sleeping bag που είχε στρώσει για να κοιμηθεί στο εσωτερικό του πλοίου. Ωστόσο, δεν βρέθηκαν τα δυο κινητά του τηλέφωνα, η ταυτότητα και η κάρτα τραπέζης.

Οι κάμερες του πλοίου «Νήσος Ρόδος» έδειξαν ότι ο νεαρός φαντάρος έως τις 05:30 τα ξημερώματα ήταν στο κατάστρωμα του πλοίου.

Ωστόσο, το κρίσιμο ερώτημα παραμένει: Τι μπορεί να μεσολάβησε από εκείνη την ώρα έως και τις 7:00 το πρωί, όταν και το πλοίο έδεσε στο λιμάνι του Πειραιά;

Διαβάστε επίσης:

Ειρήνη Λαγούδη: Εξέλιξη - «βόμβα» στην υπόθεση - Άνοιξαν οι τραπεζικοί λογαριασμοί του γιατρού