ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ: Τσίπρας - Καμμένος - Κοτζιάς να «βγάλουν στη φόρα» όλα τα απόρρητα μυστικά τους

ΝΔ: Τσίπρας - Καμμένος - Κοτζιάς να «βγάλουν στη φόρα» όλα τα απόρρητα μυστικά τους

Νέα Δημοκρατία | Νίκος Κοτζιάς: Δριμύ «κατηγορώ» εναντίον της κυβέρνησης ως προς τον τρόπου που διαχειρίζεται τα μυστικά κονδύλια του κράτους εξαπέλυσε την Πέμπτη (18/10/2018) η Νέα Δημοκρατία, κατηγορώντας ευθέως τους κυρίους Τσίπρα, Καμμένο και Κοτζιά.

«Όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τη διαχείριση των μυστικών κονδυλίων του κράτους αποτελούν μείζον πολιτικό ζήτημα. Ο κ. Καμμένος που κατήγγειλε τον κ. Κοτζιά για αδιαφανείς διαδικασίες στη διάθεση των απόρρητων κονδυλίων του ΥΠ.ΕΞ. οφείλει σήμερα κι όλας να δημοσιοποιήσει ό,τι στοιχεία έχει. Όπως και ο κ. Κοτζιάς που προφανώς δεν ζήτησε τυχαία να ελεγχθούν τα κονδύλια που διαχειρίζεται ο κ. Καμμένος ως υπουργός Άμυνας», σημείωσε η ΝΔ σε ανακοίνωσή της.

«Η διαχείριση των κρατικών κονδυλίων δεν αφορά μόνο τις ενδοκυβερνητικές ισορροπίες και τους αλληλοεκβιαζόμενους συναρχηγούς της, αλλά το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας», υπογράμμισε η αξιωματική αντιπολίτευση.

«Η κυβέρνηση και προσωπικά ο κ. Τσίπρας οφείλουν να δώσουν στους πολίτες ξεκάθαρες απαντήσεις», κατέληξε η ΝΔ στην ανακοίνωσή της.

Διαβάστε επίσης: