Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Οδοιπορικό του Newsbomb.gr στη Μάνδρα Αττικής: Τα αντιπλημμυρικά έργα ξεκίνησαν με καθυστέρηση (vid)

Χρήστος Θ. Παναγόπουλος Χρήστος Θ. Παναγόπουλος

Μάνδρα Αττικής | Πλημμύρες Μάνδρα | Ειδήσεις: Η καμέρα τουNewsbomb.grκαι οΧρήστος Θ. Παναγόπουλοςβρέθηκαν αυτή την εβδομάδα στη Μάνδρα - Το δεύτερο μέρος της αυτοψίας στην περιοχή που δοκιμάστηκε κατά τις φονικές πλημμύρες, το Νοέμβριο του 2017

ΤΟ Β' ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΨΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΕ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΦΟΝΙΚΕΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2017

Δείτε πιο κάτω στη video gallery του Newsbomb.gr, το β' μέρος του οδοιπορικού στη Μάνδρα Αττικής

Όσο πλησιάζει ο χειμώνας, τόσο εντείνονται οι φόβοι και ανησυχίες των κατοίκων της Μάνδρας, στη Δυτική Αττική, να μην ξαναζήσουν τον υδάτινο «εφιάλτη» της 15ης Νοεμβρίου 2017.

Οι σκέψεις όλων αποκρυσταλλώνονται σε μία και μόνη φράση: αντιπλημμυρικά έργα. Και το έρωτημά τους είναι εύλογο: Θα έχουν τελειώσει μέχρι να ξεκινήσει η βαρυχειμωνιά;

Το Newsbomb.gr, ανηφορίζει προς τον Άγιο Σωτήρα, στον επαρχιακό δρόμο προς τα Βίλια, εκεί απ' όπου τα ορμητικά νερά της βροχής ξεκίνησαν να παρασύρουν τα πάντα στο πέρασμά τους, προξενώντας εκτεταμένες καταστροφές.

Ακόμη και σήμερα, 11 μήνες μετά την τραγωδία με τους 24 νεκρούς, ολόκληρα κομμάτια δρόμου στέκουν κατεστραμμένα, θυμίζοντας το κακό που είχε ζήσει η ευρύτερη περιοχή, εξαιτίας των ακραίων καιρικών φαινομένων.

Δείτε ΕΔΩ το α' μέρος του οδοιπορικού στη Μάνδρα Αττικής

Διαβάστε επίσης: