ΕΛΛΑΔΑ

Τζόκερ: Αυτοί είναι οι αριθμοί που κερδίζουν τα 8.800.000 ευρώ!

Τζόκερ: Αυτοί είναι οι αριθμοί που κερδίζουν τα 8.800.000 ευρώ!

Τζόκερ:Τουλάχιστον 8,8 εκατ. ευρώ θα μοιράσει η αποψινή (25/10/2018) κλήρωση του Τζόκερ σε έναν ή περισσότερους μεγάλους τυχερούς της πρώτης κατηγορίας.

Ύστερα από δέκα συνεχόμενα τζακ ποτ, το ποσό που θα μοιράσει του τυχερό παιχνίδι του ΟΠΑΠ στην αποψινή κλήρωση έχει εκτοξευτεί, δημιουργώντας ένα από τα μεγαλύτερα τζακ ποτ της χρονιάς μέχρι τώρα καθώς ο νικητής ή οι νικητές της πρώτης κατηγορίας θα κερδίσουν τουλάχιστον 8.800.000 ευρώ!

Οι τυχεροί αριθμοί που έβγαλε η κληρωτίδα της αποψινής κλήρωσης είναι οι: 7, 9, 22, 27, 36 και Τζόκερ ο αριθμός 18.

Η «ακτινογραφία» των φετινών μεγάλων τυχερών

Σύμφωνα με στοιχεία του ΟΠΑΠ, 15 εκατομμυριούχοι «από Τζόκερ, κι όχι από τζάκι», όπως λέει και το καινούργιο διαφημιστικό σποτ, έχει αναδείξει το παιχνίδι από την αρχή της χρονιάς.

Παρακάτω μερικά στατιστικά για τους φετινούς νικητές:

  • Οι μεγάλοι τυχεροί μοιράστηκαν 43,4 εκατομμύρια ευρώ.
  • Το 40% των νικητών είχαν παίξει κάποιου είδους σύστημα, ενώ το 60% κέρδισε με απλές στήλες.
  • Συνολικά οι νικητές έπαιξαν 216 στήλες - Τα τυχερά δελτία περιλάμβαναν από μία έως 80 στήλες.
  • Πέντε υπερτυχεροί από τους 15, δεν κέρδισαν μόνο το "5+1" αλλά είχαν επιτυχίες και σε άλλες κατηγορίες κέρδους. Τέσσερις από αυτούς κέρδισαν, επίσης, 19 πεντάρια.
  • Πέρα από την Αττική, πολλά «χρυσά» δελτία παίχτηκαν στην περιφέρεια. Τρεις νικητές ήταν από Θεσσαλονίκη, ενώ οι περιοχές της Καλαμάτας, Λάρισας, Γρεβενών, Ξάνθης, Πάτρας, Τρικάλων ανέδειξαν από έναν υπερτυχερό.

Διαβάστε εδώ όλα τα άρθρα του Newsbomb.gr για τις κληρώσεις Τζόκερ

Εμφανίσεις και καθυστερήσεις τυχερών αριθμών Τζόκερ - Προγνωστικά

Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά τα στατιστικά του ΟΠΑΠ με τις εμφανίσεις και τις καθυστερήσεις των τυχερών αριθμών στο Τζόκερ. Μπορείτε να δείτε τους τυχερούς αριθμούς των κληρώσεων μέχρι και τις 25/10/2018, σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του ΟΠΑΠ.