ΕΛΛΑΔΑ

Μητέρα Κατσίφα: Επίτηδες εκτέλεσαν το γιο μου – Οι Αλβανοί έχουν μίσος για τον Ελληνισμό (vid)

Μητέρα Κατσίφα: Επίτηδες εκτέλεσαν το γιο μου – Οι Αλβανοί έχουν μίσος για τον Ελληνισμό (vid)

Τα σπαρακτικά λόγια της χαροκαμένης μάνας – «Τον έφαγαν γιατί μισούν τους Έλληνες – Το μόνο που έκανε το παιδί μου ήταν να σηκώνει ελληνικές σημαίες»

Με πόνο καρδιάς και με τη φωνή της να βγαίνει με δυσκολία, η μητέρα του αδικοχαμένου Κωνσταντίνου Κατσίφα που έπεσε νεκρός από τα πυρά της αλβανικής Αστυνομίας στο χωριό Βουλιαράτες, μίλησε για το γιο της αλλά και την τρομοκρατία που υπέστησαν από τις αλβανικές Αρχές.

Η κ. Κατσίφα μιλώντας στον ΣΚΑΙ, υποστήριξε πως οι Αλβανοί μπήκαν στο σπίτι τους ψάχνοντας τον Κωνσταντίνο, χτυπώντας μάλιστα την ίδια και σπάζοντας πράγματα ενώ, άρπαξαν ένα μπουφάν του παιδιού της και το έδωσαν στα σκυλιά να το μυρίσουν.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για την υπόθεση

Αδυνατώντας κάποιες στιγμές ακόμα και να μιλήσει, η χαροκαμένη μάνα τόνισε πως οι Αλβανοί εκτέλεσαν το γιο της επίτηδες. «Δεν μας χωνεύουν γιατί είμαστε Έλληνες. Έχουν μίσος αυτοί εδώ για τον Ελληνισμό. Το παιδί μου το μόνο που έκανε ήταν να σηκώνει ελληνικές σημαίες κάθε χρόνο την 28η Οκτωβρίου. Ήταν περήφανος που είμαστε Έλληνες και ήθελε πάντα την ένωση της Βόρειας Ηπείρου με την Ελλάδα».

Η ίδια αποκάλυψε επίσης πως οι αλβανικές Αρχές απέρριψαν το αίτημα της οικογένειας να εξεταστεί η σωρός από Έλληνα ιατροδικαστή.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Μαρτυρικός ο θάνατος του Κατσίφα: «Τον έσερναν στα χώματα – Του έριξαν χαριστική βολή»

Τζόκερ: Αυτοί είναι οι υπερτυχεροί που μοιράζονται τα 10.000.000 ευρώ