ΕΛΛΑΔΑ

Σάλος στην Αιτωλοακαρνανία: Το ροζ σκάνδαλο, ο γιατρός, η καλλονή με τις ψηλές γόβες και η αποκάλυψη

Σάλος στην Αιτωλοακαρνανία: Το ροζ σκάνδαλο, ο γιατρός, η καλλονή με τις ψηλές γόβες και η αποκάλυψη

Σάλο έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Αιτωλοακαρνανίας η αποκάλυψη ροζ σκανδάλου με «πρωταγωνιστή» ένα μεγαλογιατρό.

Ο γιατρός πιάστηκε στα πράσα να κάνει άγριο σεξ στο ιατρείο του με την κατά 31 χρόνια μικρότερη ερωμένη του, η οποία μάλιστα είναι χήρα με δύο παιδιά και κόρη παπά, αναφέρει η εφημερίδα Espresso. Πρόκειται για μία 28χρονη μελαχρινή, η οποία αρέσκεται να κυκλοφορεί με γόβες στιλέτο που τονίζουν τη θηλυκότητά της.

Όλα άρχισαν όταν η 55χρονη σύζυγός του αντιλήφθηκε αλλαγή στη συμπεριφορά του άνδρα της, που τον τελευταίο καιρό ήταν αφηρημένος, απαντούσε απότομα στις ερωτήσεις της και αργούσε να επιστρέψει στο σπίτι μετά το ιατρείο.

Ψύλλους στα αυτιά της έβαλαν κάποιες κλήσεις που είχε στις οποίες για να απαντήσει έβγαινε στο μπαλκόνι.

Ένα πρωί ο 59χρονος είπε στη γυναίκα του ότι είχε δουλειά στην τράπεζα και ενδεχομένως να αργούσε, γιατί υπήρχε πιθανότητα να βγει με φίλους του. Η γυναίκα του έγνεψε καταφατικά, αλλά εκείνος όταν έφυγε τον ακολούθησε, αναφέρει η εφημερίδα.

Ο άνδρας της πήγε στο ιατρείο του και όχι σε τραπεζικό κατάστημα όπως της είχε πει. Στη συνέχεια η γυναίκα του άνοιξε την εξώπορτα της πολυκατοικίας όπου στεγάζεται το ιατρείο του άνδρα της και μόλις έφτασε έξω από την πόρτα, άκουσε περίεργους θορύβους. Πήρε το δεύτερο κλειδί του ιατρείου και μπήκε στο χώρο. Άνοιξε την πόρτα και είδε το σύζυγό της και την 28χρονη σε ερωτικές περιπτύξεις!

Διαβάστε επίσης:

Βρέθηκαν κρυμμένα 19 εκατομμύρια ευρώ σε σπίτι πολιτικού του ΠΑΣΟΚ: Εικόνα – ντοκουμέντο