ΚΟΣΜΟΣ

Πύρινη κόλαση στην Καλιφόρνια - Αυξάνονται δραματικά οι νεκροί από τις δύο πυρκαγιές (pics&vids)

Πύρινη κόλαση στην Καλιφόρνια - Αυξάνονται δραματικά οι νεκροί από τις δύο πυρκαγιές (pics&vids)

Ανείπωτη τραγωδία στην Καλιφόρνια καθώς μαίνονται ανεξέλεγκτες δύο πυρκαγιές - Αυξήθηκε και ο αριθμός των αγνοουμένων

ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ ΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΕΤΩΠΑ - ΣΤΑΧΤΗ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ 1,05 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΓΗΣ

Στους 25 εκτοξεύτηκε ο αριθμός των ανθρώπων που έχασαν την ζωή τους στις φονικές πυρκαγιές της Καλιφόρνιας, μετά τον εντοπισμό 14 πτωμάτων από τις διασωστικές δυνάμεις, δήλωσε ο τοπικός σερίφης.

«Σήμερα, 14 περισσότερα πτώματα εντοπίστηκαν, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό στα 23», δήλωσε ο σερίφης Κόρι Χόνεα σε συνέντευξη Τύπου, για τη φωτιά «Καμπ» και το φονικό της πέρασμα από την Καλιφόρνια.

california fwtia 2

Οι διασωστικές δυνάμεις εντόπισαν το Σάββατο σορούς «πολλών» ανθρώπων, θύματα από την τεράστια πυρκαγιά που κατέστρεψε την ορεινή πόλη Πάρανταϊς, βόρεια του Σακραμέντο, ανέφερε δημοσιογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου.

Οι σοροί ανασύρθηκαν αρκετές ώρες μετά στα απομεινάρια από τα καμένα σπίτια στην πόλη.

california fwtia 2

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη gallery του Newsbomb.gr

Πριν από τον εντοπισμό των πτωμάτων, ο απολογισμός από τις πυρκαγιές που μαίνονται στην Καλιφόρνια ήταν τουλάχιστον 9 νεκροί, όλοι από την πόλη Πάρανταϊς.

Η φωτιά «Καμπ» έχει ήδη κάψει περισσότερα από 6.700 σπίτια και επιχειρήσεις, τα περισσότερα από κάθε άλλη πυρκαγιά στην Καλιφόρνια και ο αριθμός των θυμάτων, ο οποίος υπάρχουν φόβοι ότι θα αυξηθεί, την εντάσσει στις πιο φονικές που έχουν πλήξει τη συγκεκριμένη πολιτεία.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για δύο ακόμα νεκρούς, οι οποίοι οποίοι εντοπίστηκαν στη ζώνη όπου μαίνεται η δεύτερη μεγάλη πυρκαγιά στην Καλιφόρνια, η «Γούζλεϊ».

Από την Πέμπτη το πρωί, περισσότερα από 6.700 κτίρια, η πλειονότητα των οποίων κατοικίες, καταστράφηκαν από την πυρκαγιά «Camp Fire», την πλέον καταστροφική στην ιστορία της Καλιφόρνιας.

Πηγή πληροφοριών, φωτογραφιών: Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων

Διαβάστε επίσης:

Μαραθώνιος Αθήνα LIVE: Σε εξέλιξη ο 36ος Μαραθώνιος - «Αποκλεισμένη» η πρωτεύουσα

Τζόκερ: Πώς θα αυξήσεις τις πιθανότητες να κερδίσεις το 1.800.000 ευρώ της αποψινής κλήρωσης