ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ψηφίστε τώρα: Ποια χώρα πιστεύετε ότι έχει βοηθήσει την Ελλάδα;

Ψηφίστε τώρα: Ποια χώρα πιστεύετε ότι έχει βοηθήσει την Ελλάδα;

Διαδικτυακή δημοσκόπηση:Ας μιλήσουμε για το τι πιστεύετε εσείς - ΤοNewsbomb.gr και ηεταιρεία δημοσκοπήσεων Prorata, ανοίγουν το θέμα των συμμαχιών που έχει η Ελλάδα με τις αποκαλούμενες μεγάλες δυνάμεις - Η «Ερώτηση της Δευτέρας»γίνεται must από Δευτέρα έως Τετάρτη μόνο στο Newsbomb.gr - Πάρτε θέση τώρα και ψηφίστε στην ερώτηση αυτής της εβδομάδας: Ποια χώρα πιστεύετε ότι έχει βοηθήσει την Ελλάδα τα τελευταία 50 χρόνια;

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ NEWSBOMB.GR KAI PRORATA: ΗΠΑ, ΡΩΣΙΑ, ΓΑΛΛΙΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ; - ΚΑΤΑΘΕΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

Ένα από τα θέματα της πολιτικής αντιπαράθεσης και του δημόσιου διαλόγου είναι ποια από τις αποκαλούμενες μεγάλες δυνάμεις έχει στηρίξει τη χώρα μας.

Οι απόψεις ποικίλουν, ανάλογα με την πολιτική τοποθέτηση του καθενός και βεβαίως ανάλογα με τις πολιτικές τοποθετήσεις των ίδιων των κομμάτων που κατα περιόδους διαμορφώνουν διάφορες πολιτικές συμμαχίες με τον λεγόμενο ξένο παράγοντα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Αντίστοιχες συμμαχίες διαμορφώνουν κατά καιρούς και οι ελληνικές κυβερνήσεις, υποτίθεται με γνώμονα το εθνικό συμφέρον.

Κατά καιρούς η Ελλάδα έχει συμμαχήσει και με τις ΗΠΑ, αλλά και με τη Γερμανία (ειδικά την περίοδο των μνημονίων), καθώς και με τη Γαλλία.

Το αν αυτές οι συμμαχίες είχαν ουσιαστικό όφελος για τη χώρα μας είναι μια τεράστια συζήτηση.

Στη λεγόμενη μεταμνημονιακή περίοδο, είναι βέβαιον ότι θα ανοίξει ένας νέος χάρτης συμμαχιών, όχι μόνο στην Ευρώπη, αλλά και με τη Δύση και με την Ανατολή.

Απαντήστε από Δευτέρα έως Τετάρτη στην «Ερώτηση της Δευτέρας» και διαβάστε την ανάλυση των απαντήσεών σας κάθε Παρασκευή μόνο στο Newsbomb.gr.

Πάρτε θέση και ψηφίστε στη διαδικτυακή δημοσκόπηση από σήμερα Δευτέρα 26/11 μέχρι και την Τετάρτη 28/11

ΗΠΑ, Ρωσία, Γερμανία, Γαλλία ή κάποια άλλη χώρα; Εσείς ποια χώρα πιστεύετε ότι έχει βοηθήσει την Ελλάδα;

ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΔΩ