ΕΛΛΑΔΑ

Μαρτυρία «καίει» τους δολοφόνους της Ελένης: «Είναι φιλαράκια στις φυλακές»

Μαρτυρία «καίει» τους δολοφόνους της Ελένης: «Είναι φιλαράκια στις φυλακές»

Αποκαλυπτικά είναι τα όσα έρχονται στο «φως» για τη συμπεριφορά των δύο κατηγορούμενων για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη μέσα στις φυλακές Γρεβενών, όπου κρατούνται. Μπορεί στις καταθέσεις του ο ένας να τα ρίχνει στον άλλον για το φρικτό έγκλημα, ωστόσο μέσα στο κελί οι δύο δράστες είναι... φιλαράκια!

Αλλαγή σχεδίων φαίνεται πως υπάρχει στις συνθήκες κράτησης του 21χρονου και του 19χρονου που φέρεται να δολοφόνησαν την Ελένη Τοπαλούδη στην Ρόδο.

Ενώ αρχικά ο 21χρονος Έλληνας και ο 19χρονος Αλβανός προγραμματίστηκε να παραμείνουν σε εντελώς διαφορετικούς χώρους και χωρίς να έχουν επαφή μεταξύ τους, σύμφωνα με τις πληροφορίες του kozanimedia.gr μοιράζονται προς το παρόν το ίδιο κελί!

Πρόκειται ουσιαστικά για το λεγόμενο «χώρο υποδοχής» που είναι ειδικά διαμορφωμένος για έκτακτες και ιδιαίτερες περιπτώσεις κρατουμένων, ο οποίος, όμως, είναι ένας και ενιαίος.

Έτσι, για την ώρα, οι δυο φερόμενοι ως δράστες παραμένουν μαζί, στον ίδιο χώρο, κάτω από εξαιρετικά αυστηρά μέτρα ασφαλείας και, φυσικά, σε πλήρη απομόνωση από τους υπόλοιπους κρατούμενους στο Φελλί Γρεβενών.

foititria

Μάλιστα, σύμφωνα με τουλάχιστον τρεις μαρτυρίες σωφρονιστικών υπαλλήλων, οι μεταξύ τους σχέσεις εμφανίζονται να είναι αρκετά (εώς πολύ..) καλές, χωρίς καμία προστριβή για τα όσα τραγικά συνέβησαν στη Ρόδο.

Κάτι που έχει προκαλέσει πολλές απορίες και ερωτήματα στο προσωπικό των φυλακών υψίστης ασφαλείας των Γρεβενών.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη

Ανατροπή με τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων

Μια πρώτη ένδειξη για το τι ακριβώς συνέβη τα ξημερώματα της 28ης Νοεμβρίου 2018 στο εξοχικό των Πεύκων, έδωσαν στην Ανακρίτρια Ρόδου, τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων.

Η υπόθεση της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη, παίρνει διαφορετική τροπή.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της εφημερίδας «Δημοκρατική», παρά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, από τις εργαστηριακές εξετάσεις βρέθηκαν αποτυπώματα από την αριστερή παλάμη του 19χρονου Αλβανού κατηγορούμενου στη βάση (σιδερώστρα) στην οποία βρισκόταν το σίδερο, για το οποίο οι δύο κατηγορούμενοι διαφωνούν, για το ποιος το ανέλαβε και το ποιος το χρησιμοποίησε για να πλήξει στο πρόσωπο με σφοδρότητα το θύμα.

Πιθανολογείται και αναμένεται να ξεκαθαρίσει με την ολοκλήρωση των εργαστηριακών εξετάσεων, αλλά προφανώς και με την λήψη συμπληρωματικών απολογιών από τους κατηγορούμενους, ότι ο 19χρονος έθεσε το αριστερό του χέρι στη σιδερώστρα και ανέλαβε με το δεξί το σίδερο.

Το σίδερο, που βρέθηκε στο μεταξύ σε σημείο που υπέδειξε ο 19χρονος στους Λιμενικούς στο θαλάσσιο δύσβατο σημείο του κόλπου «Φώκιας» απέναντι από το φυλάκιο Γκίνας, όπου πέταξαν την 21χρονη, πρώτον είναι σπασμένο, ενώ πιθανολογείται ότι λόγω της πολυήμερης παραμονής του στο νερό δεν φέρει ίχνη DNA και αποτυπωμάτων τα οποία είναι αξιολογήσιμα.

Σε κάθε περίπτωση επί του παρόντος μόνο πιθανολογείται ότι η εξιστόρηση των όσων συνέβησαν στο εξοχικό από τον 19χρονο ημεδαπό ταιριάζει περισσότερο στο πρώτο εργαστηριακό εύρημα.

Για την ώρα, οι Αρχές δεν καταλήγουν σε συμπεράσματα. Το ότι βρέθηκε γενετικό υλικό του 19χρονου δεν σημαίνει αυτόματα πως εκείνος είναι ο δράστης της επίθεσης.

Διαβάστε επίσης:

Η «ακτινογραφία» της κατάθεσης Λεμπιδάκη: Ο Σταλόνε, ο «Ευγένιος» και το… κανίς