ΕΛΛΑΔΑ

Ελένη Τοπαλούδη: Τι δείχνουν οι τελευταίες κλήσεις στο κινητό της τηλέφωνο

Ελένη Τοπαλούδη: Τι δείχνουν οι τελευταίες κλήσεις στο κινητό της τηλέφωνο

Τελειωμό δεν έχουν οι αποκαλύψεις γύρω από την υπόθεση δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας στην Ρόδο, καθώς καθημερινά έρχονται στο φως συγκλονιστικά στοιχεία από τις συνθήκες του αποτρόπαιου εγκλήματος.

Την ώρα που αναμένονται τα αποτελέσματα από την άρση των τηλεφωνικών απορρήτων των δύο κατηγορούμενων, οι εισερχόμενες κλήσεις που έχει δεχτεί στο κινητό της τηλέφωνο η Ελένη Τοπαλούδη, δείχνουν ότι λίγες ώρες πριν από τη δολοφονία της μιλούσε με αγαπημένα της πρόσωπα και δεν έδειχνε να την απασχολούσε κάτι.

Σύμφωνα με την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου της αδικοχαμένης κοπέλας, στις 27 Νοεμβρίου είχε μιλήσει με την κολλητή της στο Διδυμότειχο. Από τις 28 Νοεμβρίου που τα ίχνη της φοιτήτριας χάνονται, το κινητό της τηλέφωνο που ακόμα δεν έχει εντοπιστεί σταματά να δέχεται για κάποιες ώρες κλήσεις.

Στις 30 Νοεμβρίου εμφανίζονται πέντε κλήσεις από το Διδυμότειχο και την κολλητή της, ενώ μια ημέρα αργότερα την αναζητά μια φίλη της από την Ρόδο η οποία συμπωματικά μένει στην ίδια διεύθυνση με τον Έλληνα κατηγορούμενο.

Σε πλήρης αντίθεση έρχονται, τώρα, τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της 21χρονης φοιτήτριας των Μεσογειακών Σπουδών με τα όσα είπαν στις ανακριτικές αρχές οι δύο κατηγορούμενοι. Αν και οι φερόμενοι δράστες ισχυρίστηκαν στις καταθέσεις τους ότι η Ελένη Τοπαλούδη είχε καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ το μοιραίο βράδυ, οι τοξικολογικές βγήκαν καθαρές, καθώς το ποσοστό αλκοόλ που ανιχνεύτηκε στο αίμα της είναι μόλις 0,15 γραμμάρια ανά λίτρο που δεν αντιστοιχεί ούτε σε ένα ποτήρι κρασί.

Μετά από αυτές τις εξελίξεις οι ανακριτικές αρχές περιμένουν και τα αποτελέσματα από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου των δύο κατηγορούμενων για να διαπιστωθεί με ποιους μίλησαν τηλεφωνικά το βράδυ της δολοφονίας αλλά και τις ημέρες που μεσολάβησαν μέχρι την προσαγωγή τους.

Πού στρέφονται οι έρευνες

Οι αστυνομικές αρχές συνεχίζουν τις έρευνες προκειμένου να δέσουν όλα τα κομμάτια του παζλ τόσο γύρω από τις συνθήκες του εγκλήματος, αλλα και από το παρελθόν των δύο δραστών. Μάλιστα μεγάλο ενδιαφέρον ρίχνουν και στις κινήσεις των δύο νεαρών μετά την άγρια δολοφονία. Ετσι παίρνουν καταθέσεις από φίλους, γνωστούς αλλά και κατοίκους της Ρόδου οι οποίοι ήρθαν σε επάφη μαζί τους μετά το μοιραίο βράδυ της 27ης Νοεμβρίου.

Διαβάστε επίσης:Κιτσάκος στο CNN Greece: «Με απομάκρυναν όταν πρότεινα να μπει σε αναγκαστική διαχείριση η ELFE»