Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βούλτεψη σε κυβέρνηση: Εσείς βάλατε τον Πετσίτη σε αυτή τη θέση - Είστε οι «ευεργέτες» του (vid)

Newsbomb

Δριμύτατη επίθεση εναντίον της κυβέρνησης για τη σχέση τουΜανώλη Πετσίτη με το περιβάλλον του Μεγάρου Μαξίμου αλλά και με τον υπόδικο επιχειρηματία, Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, εξαπέλυσε την Παρασκευή (21/12/2018) από το βήμα της Βουλής η βουλευτής της ΝΔ, Σοφία Βούλτεψη.

Αναφερόμενη, πρωτίστως στο σκάνδαλο της ΔΕΠΑ, η κυρία Βούλτεψη τόνισε πως «η δημοσιογραφική έρευνα και η πολιτική τεκμηρίωση θα είναι αρωγοί στο έργο της Δικαιοσύνης».

Απευθυνόμενη στην κυβέρνηση, η ίδια έκανε λόγο για «άμεση εμπλοκή προσώπων που συνδέονται άμεσα με τον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι στελέχη σας είναι ο διωκόμενος κύριος Κιτσάκος και ο γνωστός κύριος Πετσίτης, χάρη στον οποίο πληροφορηθήκαμε ότι δεν είναι οι ΗΠΑ η χώρα των ευκαιριών αλλά η Ελλάδα. Αρκεί, βέβαια, να είσαι φίλος του καθεστώτος και νούμερο 1 του σωματοφύλακα και του αντ’ αυτού του κ. Τσίπρα».

«Αν δεν είσαι, όμως, Πετσίτης, αν δεν ανήκεις στην παρέα της Καισαριανής, απλά παίρνεις το δρόμο της ξενιτιάς, όσα πτυχία κι αν έχεις», συνέχισε η κυρία Βούλτεψη.

«Επομένως, Κιτσάκος και Πετσίτης στελέχη σας άμεσα εξαρτώμενα από εσάς, προφανώς σας ενημέρωναν, διότι σας το χρωστούσαν. Εσείς τους βάλατε σε αυτές τις θέσεις, είστε οι ευεργέτες τους. Δεν υπήρχε περίπτωση αυτή οι άνθρωποι να καταλάμβαναν αυτά τα αξιώματα κι αυτές τις θέσεις, αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν γινόταν κυβέρνηση», υπογράμμισε - μεταξύ άλλων - η βουλευτής της ΝΔ.

Δείτε πιο κάτω στη video gallery του Newsbomb.gr την τοποθέτηση της Σοφίας Βούλτεψη στη Βουλή

Διαβάστε επίσης:

Χατζηδάκης για Πετσίτη: Γύρω γύρω όλοι στη μέση ο Μανώλης…