ΕΛΛΑΔΑ

Δραματικές εξελίξεις: Στις πιο άγριες φυλακές της Κίνας το 21χρονο μοντέλο

Δραματικές εξελίξεις: Στις πιο άγριες φυλακές της Κίνας το 21χρονο μοντέλο

Δεν έχει τέλος ο εφιάλτης του μοντέλου από τη Μυτιλήνη που εδώ και 14 μήνες βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα των φυλακών ανηλίκων στο Χονγκ Κονγκ.

Τη φρίκη του εγκλεισμού σε ένα από τα πιο σκληρά σωφρονιστικά ιδρύματα παγκοσμίως βιώνει η Ειρήνη Μελισσαροπούλου – Μεταφέρεται άμεσα από τις φυλακές ανηλίκων – Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η νεαρή κοπέλα – Αγωνία για τους γονείς της

Υπενθυμίζεται ότι η Ειρήνη, συνελήφθη το Νοέμβριο του 2017 στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ με 2,5 κιλά ηρωίνης στις αποσκευές της.

Έκτοτε, ξεκίνησε ένας Γολγοθάς τόσο για την ίδια που υποστηρίζει ότι είναι αθώα αλλά και για την οικογένειά της που προσπαθεί με κάθε τρόπο να τη φέρει κοντά της.

Η ψυχολογική κατάσταση της νεαρής κοπέλας είναι ιδιαιτέρως εύθραυστη καθώς, όπως ανέφερε στο STAR, ο δικηγόρος της οικογένειας Σάκης Κεχαγιόγλου, στις 22 Ιανουαρίου ανήμερα των γενεθλίων της η Ειρήνη θα οδηγηθεί σε πολύ πιο σκληρές φυλακές, αφήνοντας πίσω της τις φυλακές ανηλίκων.

19xrono montelo kokaini

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις εξελίξεις για την υπόθεση

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η ίδια στον δικηγόρο της, φοβάται τη νέα αυτή εξέλιξη ενώ η αγωνία της όσο περνά ο καιρός και πλησιάζουν οι μέρες που θα κάτσει στο εδώλιο αυξάνεται.

Η δίκη του νεαρού μοντέλου αναμένεται να λάβει χώρα στις 7 Μαρτίου και όπως αποκάλυψε ο κ. Κεχαγιόγλου θα διαρκέσει 7 ημέρες με την απόφαση του δικαστηρίου να κρίνει το μέλλον της.

Πρόσωπο κλειδί της υπόθεσης εμφανίζεται ο «Ρουμάνος» τον οποίον γνώρισε η Ειρήνη στη Μυτιλήνη, ενώ σημείο κλειδί είναι η Αντίς Αμπέμπα, από όπου φαίνεται ότι παρέλαβε τον σάκο με τα ναρκωτικά.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Στους -13 βαθμούς ο υδράργυρος - Δείτε σε ποια περιοχή της Ελλάδας!

«Πόλεμος» Ελλάδας - Τουρκίας: Τούρκοι χάκερς λένε πως «έριξαν» τη σελίδα του ΥΠΕΞ