ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Αποκάλυψη: Ξαφνικός «Μυστικός Δείπνος» δεξιών

Αποκάλυψη: Ξαφνικός «Μυστικός Δείπνος» δεξιών

Έντονες ζυμώσεις φαίνεται πως βρίσκονται σε εξέλιξη στο «στρατόπεδο» της Δεξιάς, με φόντο τις τρέχουσες «καυτές» πολιτικές εξελίξεις.

Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, στελέχη που βγήκαν από τα «σπλάχνα» της Νέας Δημοκρατίας, όπως ο Ευάγγελος Αντώναρος, ο Σάββας Τσιτουρίδης, ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης, ο Χρήστος Ζώης, αλλά και ο Σπήλιος Σπηλιωτόπουλος, είχαν την Παρασκευή (04/01/2019) φιλική συνάντηση μεταξύ τους.

Κατά τις ίδιες πηγές, στο γεύμα που κρατήθηκε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, οι λεγόμενοι παλιοί «λοχαγοί» της ΝΔ συζήτησαν εκτενώς την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα, με φόντο τα τεκταινόμενα στην πολιτική σκηνή αλλά και τη Δικαιοσύνη.

Ιδιαίτερη μνεία, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, έγινε στα μεγάλα σκάνδαλα που ταλανίζουν τη χώρα. Ωστόσο, οι δεξιοί «λοχαγοί» συζήτησαν και για εσωκομματικά ζητήματα που αφορούν στη ΝΔ.

Φαίνεται πως η άλλοτε κραταιά φρουρά της «γαλάζιας» παράταξης κάτι ετοιμάζει…

Και η συνάντηση αυτή, στην παρούσα χρονική στιγμή, μόνον τυχαία δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί, ιδίως αν αναλογιστεί κανείς πως το 2019 είναι χρονιά εκλογών.

Υπενθυμίζεται, εξάλλου, ότι κάποιοι από αυτούς έχουν αποπεμφθεί από τη ΝΔ, ενώ άλλοι δεν διατηρούν πλέον τόσο καλές σχέσεις με τη νυν ηγεσία του κόμματος.

Δείτε σχετικά:

Εκλογές 2019: Αυτός είναι ο «εκλεκτός» του Μητσοτάκη για την περιφέρεια Κρήτης

Διαβάστε επίσης:

Καιρός ΤΩΡΑ: «Κλείδωσε» - Χιόνια και στο κέντρο της Αθήνας - Δείτε πότε!

Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ: Μην τρώτε μοσχαρίσιο κρέας