ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Τσίπρας στο twitter - Δείτε LIVE την ανοικτή, διαδικτυακή του συνέντευξη

Ο Τσίπρας στο twitter - Δείτε LIVE την ανοικτή, διαδικτυακή του συνέντευξη

Οι πολίτες ρωτάνε και ο Αλέξης Τσίπρας απαντά στο twitter. H συζήτηση γίνεται στο #asktsipras

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΟ: #asktsipras

Η συνέντευξη αυτή έρχεται σαν συνέχεια μιας σειράς ανάλογων ανοιχτών δημόσιων συζητήσεων μέσω διαδικτύου, τις οποίες ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε από τις αρχές του 2008, ως υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΝ, τότε.

Λίγες ημέρες πριν από την πιο κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση της μεταπολίτευσης, ο Αλέξης Τσίπρας απαντά ζωντανά μέσω εικόνας που μεταδίδεται από το avgi.gr, σε ερωτήματα που απευθύνουν οι πολίτες στο twitter.

Δείτε LIVE εικόνα από την συνέντευξη του Τσίπρα

Χωρίς στημένες ερωτήσεις και προαπαιτούμενα, ο υποψήφιος πρωθυπουργός της χώρας συζητάει με τους πολίτες μέσω μιας διαδικασίας σύγχρονου "διαδικτυακού διαλόγου" που παρακάμπτει τα συμβατικά μέσα, τις αγκυλώσεις και τις δεσμεύσεις τους.

Για το σκοπό αυτό, η "ΑΥΓΗ" προσκάλεσε 7 χρήστες του "πολιτικού twitter", εγνωσμένου κύρους, οι οποίοι καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα απόψεων, προκειμένου να επιμεληθούν της όλης διαδικασίας. Ως συντακτική ομάδα θα επιλέγουν και θα ομαδοποιούν ζωντανά τα ερωτήματα, τα οποία και θα μεταφερθούν στο πάνελ.

H ομάδα αυτή αποτελείται από τους Γιάννη Μπογιόπουλο @yboyio (που έχει το ρόλο του συντονιστή της ομάδας), Φώτη Κόλλια @fotisk, Στράτο Σαφιολέα @stratosathens, Σώτο Μητρόγλου @sotomi, Γαλαξιάρχη @galaxyarchis, Jaquou Utopie @Jaquoutopie και Δολερό @doleross, ενώ τον συνολικό συντονισμό της εκδήλωσης έχουν οι Μιχάλης Παναγιωτάκης @talws, Ματθαίος Τσιμιτάκης @tsimitakis και Αποστόλης Καπαρουδάκης @O_Kanalarhis.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2015

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΗ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

Σχετικές ειδήσεις