ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γ. Μπουτάρης: Στηρίζω πέντε κόμματα στις εκλογές

Γ. Μπουτάρης: Στηρίζω πέντε κόμματα στις εκλογές

Τη στάση του ιδίου και της δημοτικής του παράταξης «Πρωτοβουλία για τη Θεσσαλονίκη» στις εθνικές εκλογές της 6ης Μαΐου απεκάλυψε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.

Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε, ο κ. Μπουτάρης δήλωσε τη στήριξή του στις πέντε δυνάμεις που στήριξαν την «Πρωτοβουλία», εκφράζοντας την ευχή να πρωταγωνιστήσουν στις εκλογές.

«Η Πρωτοβουλία είναι μια παράταξη που απαρτίζεται από ανθρώπους που προέρχονται από πολλούς πολιτικούς χώρους αλλά και από ανένταχτους και ενεργούς πολίτες. Εμείς στηρίζουμε τις δυνάμεις που μας στήριξαν και μας έφεραν στη διοίκηση του δήμου, το ΠΑΣΟΚ, τη ΔΗΜΑΡ, τη Δημοκρατική Συμμαχία, τη Δράση και τους Οικολόγους Πράσινους. Θα θέλαμε αυτά τα κόμματα να υπερισχύσουν και να πρωταγωνιστήσουν», ανέφερε ο κ. Μπουτάρης.

Βέβαια, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης διευκρίνισε ότι σε καμία περίπτωση δεν θέλει να δώσει γραμμή «γιατί ο κάθε ένας έχει τη δική του άποψη και σύμφωνα με την κρίση του θα ψηφίσει στις εκλογές». Ο ίδιος, όπως είπε, είναι «σοσιαλδημοκρατικών δεδομένων και με την έννοια αυτή, πιο κοντά στο ΠΑΣΟΚ», προσθέτοντας όμως ότι κανείς δεν πρόκειται να καταλάβει τι ψηφίζει.