ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πυρά μεταξύ των κομμάτων για την αναβολή του ντιμπέιτ

Πυρά μεταξύ των κομμάτων για την αναβολή του ντιμπέιτ

Μαίνεται η αντιπαράθεση μεταξύ των κομμάτων με επίκεντρο το πολυσυζητημένο ντιμπέιτ μεταξύ των πολιτικών αρχηγών.

«Το ΠΑΣΟΚ ήθελε διάλογο ανάμεσα στους δύο, αυτό δεν είναι Δημοκρατία», δήλωσε αμέσως μετά τη διακομματική ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ κ. Γ. Μουρούτης.

«Τα άλλα κόμματα ήθελαν ένα διάλογο χωρίς κανόνες, μια σούπα δηλαδή, δυστυχώς το θέμα οδηγείται σε αδιέξοδο, μακάρι να βρεθεί λύση», κατέληξε ο κ. Μουρούτης.

«Υποτιμούμε τη νοημοσύνη του ελληνικού λαού με την αντιπαράθεση γύρω από το ντιμπέιτ», σχολίασε ο κ. Π. Μεντρέκας από πλευράς Κομουνιστικού Κόμματος. «Αλλοίμονο στον εργαζόμενο που περιμένει μια δίλεπτη τοποθέτηση και μια ατάκα του αρχηγού του κόμματος για να κρίνει ποιο κόμμα εξυπηρετεί τα συμφέροντά του.

«Κανένα από τα δύο μεγάλα κόμματα δεν ήθελαν τον οργανωμένο διάλογο», δήλωσε από το ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Α. Καλλίδης, καταγγέλλοντας παράλληλα προνομιακή μεταχείριση και υπερβολική παροχή χρόνου στα δύο μεγάλα κόμματα.

«Οι δημοσιογράφοι θα πρέπει να επιλέξουν το χρόνο και τους κανόνες του ντιμπέιτ και όποιος δεν θέλει να συμμετέχει να μείνει η καρέκλα του κενή», τόνισε ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Τέρενς Κουίκ .