ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βραβεία Β Εκλογών 2012: Και του χρόνου σπίτια μας...

Βραβεία Β Εκλογών 2012: Και του χρόνου σπίτια μας...

*Βραβείο νονού απονέμεται στον ρεπόρτερ του Μέγκα απ την Κουμουνδούρου που αποκάλεσε την κ. Τρέμη, Σύριζα! «Ναι, ναι, Σύριζα» της είπε καταφατικά! Γέλασε η κ. Τρέμη, πιο πολύ ο κ. Τσίμας που ήταν δίπλα της! «Συμβαίνουν αυτά στις ζωντανές μεταδόσεις» δικαιολόγησε την ευθυμία και το λαθάκι η δημοσιογράφος. Βεβαία το ότι την είπε ΣΥΡΙΖΑ και όχι κάτι πιο ευρωπαϊκό, όπως ΝΔ μου, η κ. ΠΑΣΟΚ μου, ήταν σα να ακούμπησε σταυρό σε βρικόλακα, αλλά έχε χάρη που ήταν καλά τα αποτελέσματα.

*Βραβείο Κόμματος: Το πάθος δε των μεγάλων δημοσιογραφικών ονομάτων του Μέγκα ήταν τόσο, που έως και κόμμα μπορούν να κατεβάσουν στις επόμενες εκλογές. Τρέμη, Τσίμας, Καψής, Πρετεντερης και για την νεολαία ο Ουγγαρέζος που γενικά είναι πολυεργαλείο.

*Βραβείο χαμόγελου οδοντόκρεμας: Στον Γιάννη Δραγασάκη, που ότι και αν του λέγανε δεν έχανε το χαμόγελο του και την ιώβεια ψυχραιμία του. Στην εκπομπή της ΝΕΤ μάλιστα πολύ χαμογελαστά ρώτησε τον κ. Παντελή Καψή: «Γιατί τόση ένταση κ. Καψή; Γιατί τόση ένταση;» και του χαμογέλασε γλυκά. Όταν μάλιστα ο κ. Καψής του είπε πως δεν καταλαβαίνει, ο κ. Δραγάσακης με ύφος νηπιαγωγού πια του απάντησε: «προσπαθήστε, προσπαθήστε».

Διαβάστε περισσότερα στο queeen.gr