ΕΚΛΟΓΕΣ

Σπηλιωτόπουλος: Θέλουμε μια Αθήνα όπου ο πολίτης έχει φωνή

Σπηλιωτόπουλος: Θέλουμε μια Αθήνα όπου ο πολίτης έχει φωνή

Η ομάδα εθελοντών της δημοτικής παράταξης «Αθήνα Μπορείς» συμμετείχε σήμερα στην πανελλαδική δράση «Let's do it Greece» με σκοπό την αποκομιδή απορριμμάτων και τον καθαρισμό του Πεδίου του Άρεως.

Πρόκειται για μια κοινή δράση όπου εκτυλίχθηκε ταυτόχρονα σε δεκάδες σημεία στην Ελλάδα ευαισθητοποιώντας παράλληλα τους πολίτες για την αναγκαιότητα να κρατάμε τις πόλεις καθαρές και το περιβάλλον ελεύθερο από την ρύπανση και την υποβάθμιση.

Μετά την ολοκλήρωση της δράσης, ο υποψήφιος Δήμαρχος της Αθήνας, Άρης Σπηλιωτόπουλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η συμμετοχική δημοκρατία και η διαρκής άμεση ενασχόληση των πολιτών και εθελοντικών οργανώσεων στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της πόλης, αποτελεί κεντρικό άξονα της πολιτικής μας για την Αθήνα. Θέλουμε μια Αθήνα συμμετοχική, μια Αθήνα όπου ο πολίτης θα αποτελεί μέρος της επίλυσης του προβλήματος. Θέλουμε μια Αθήνα όπου ο πολίτης θα έχει φωνή και θα επηρεάζει με την γνώμη του το τελικό αποτέλεσμα, που δεν θα φοβόμαστε να τον ακούσουμε. Δράσεις όπως η σημερινή επιβεβαιώνουν ότι χωρίς τον πολίτη σύμμαχο η Αθήνα δεν μπορεί να ανακτήσει την χαμένη της αξιοπρέπεια. Η συμμετοχική δημοκρατία και ο εθελοντισμός στην πράξη είναι η βάση για την Αθήνα του αύριο».

Διαβάστε επίσης:

Το Ποτάμι: Ανακοινώθηκαν οι 22 πρώτοι υποψήφιοι ευρωβουλευτές