ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Πυρά» του ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνησης για τον Φαήλο Κρανιδιώτη

«Πυρά» του ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνησης για τον Φαήλο Κρανιδιώτη

Σφοδρά «πυρά» κατά της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την υποψηφιότητα του Φαήλου Κρανιδιώτη με την ΝΔ για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Στην ανακοίνωσλη του ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει αναφορά στην ανάρτηση του κ. Κρανιδιώτη στο Facebook στην οποία ανέφερε: «Εγώ δεν βρίζω πατριώτες, δεν βρίζω εθνικιστές, Φυλάω τις "σφαίρες" μου για τον αληθινό αντίπαλο (...) Το σκυλολόι του ΣΥΡΙΖΑ, των αντεξουσιαστών και τ' α@@@α μου τα δυο, μου επιτίθενται με μίσος γιατί δεν βρίζω, γιατί απευθύνομαι στην βάση της ΧΑ, γιατί δηλώνω και είμαι Εθνικιστής, γιατί δεν νοιώθω ΚΑΝΕΝΑ δέος για όλους αυτούς τους μ@@@κες».

Και σχολιάζει η Κουμουνδούρου: «Αυτός ο άνθρωπος, σύμβουλος του πρωθυπουργού, ανακοίνωσε σήμερα στο Μega πως θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με την ΝΔ. Κι ύστερα ψάχνουμε να βρούμε αν ο Μπαλτάκος ήταν ο μοναδικός ακροδεξιός στο περιβάλλον Σαμαρά. Στην πραγματικότητα ο κ. Σαμαράς είναι ο επικεφαλής της ακροδεξιάς δράκας που διοικεί την ΝΔ».

Νωρίτερα, ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης είχε επιτεθεί επίσης στον πρωθυπουργό, με αφορμή την υπόθεση Μπαλτάκου.

«Αναγνωρίζουμε το δικαίωμα στον κ. Σαμαρά να λέει όσα ψέματα θέλει για να ελαφρύνει τη θέση του, όπως άλλωστε κάνει κάθε ένοχος. O κόσμος, όμως, έχει αντιληφθεί πως η ευθύνη για τις κινήσεις και τις επαφές του ακροδεξιού Μπαλτάκου με την νεοναζιστική εγκληματική οργάνωση της Χ.Α. έγιναν σε γνώση του» επισημαίνει ο κ. Σκουρλέτης.

«Το παρακράτος ήταν εγκατεστημένο στου Μαξίμου, η ακροδεξιά ατζέντα είναι μέρος του πολιτικού λόγου του κόμματος Σαμαρά, οι δίαυλοι επικοινωνίας με την συστημική Χ. Α. ήταν διαρκώς ανοιχτοί. Ο ελληνικός λαός έχει καταλάβει πως ο Μπαλτάκος ήταν ο Σαμαράς» καταλήγει.

Διαβάστε επίσης:

Τσίπρας: Η πιο επικίνδυνη πολιτικός για τους Ευρωπαίους είναι η Μέρκελ