ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εγκώμια Άνθιμου για Τζιτζικώστα

Εγκώμια Άνθιμου για Τζιτζικώστα

«Οι ικανότητές του είναι γνωστές από τα καθήκοντα που ασκεί μέχρι τώρα και είναι ικανός για να εκπληρώσει την αποστολή την οποία ο ίδιος θέλει».

Αυτά τα λόγια του μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμου για τον Απόστολο Τζιτζικώστα, «σφράγισαν» τον αγιασμό που τελέστηκε το απόγευμα της Κυριακής στο εκλογικό κέντρο της «Αλληλεγγύης» στη Θεσσαλονίκη.

«Να είστε όλοι υγιείς και πάντοτε δημιουργικοί για να φέρετε εις πέρας το δύσκολο έργο σας», ευχήθηκε ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης στον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους Θεσσαλονίκης του συνδυασμού του.

«Σε όλο αυτό το διάστημα που βρίσκομαι στο τιμόνι της Κεντρικής Μακεδονίας είχαμε μαζί μια εξαιρετική συνεργασία μαζί σας και είμαστε βέβαιοι ότι και τα επόμενα 5 χρόνια θα είμαστε συνεργάτες στην προσπάθεια που κάνουμε για την Κεντρική Μακεδονία», είπε από την πλευρά του ο Απόστολος Τζιτζικώστας.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο επικεφαλής της «Αλληλεγγύης» μίλησε για τη φιλοσοφία που διέπει το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού του.

«Όπως βλέπετε, είπε, «προσπαθήσαμε να φανούμε χρήσιμοι στους συμπολίτες μας, όχι κάνοντας απλά ένα εκλογικό κέντρο παρουσίασης των θέσεων του συνδυασμού μας, αλλά δημιουργώντας ένα εκλογικό κέντρο με ένα εκθετήριο των προϊόντων που παράγει η Μακεδονική γη και ταυτόχρονα με φωτογραφικό υλικό από όλες τις τουριστικές περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας».

Μάλιστα, ανέφερε ότι «εκτός από τους ανθρώπους που έρχονται να ενημερωθούν για τις απόψεις και τις θέσεις του συνδυασμού μας έχουμε και πολλούς επισκέπτες Έλληνες και ξένους που επισκέπτονται το εκλογικό μας κέντρο και βλέπουν τα προϊόντα με μεγάλο ενδιαφέρον».

Παράλληλα, ο κ. Τζιτζικώστας υποστήριξε ότι ο αγιασμός έγινε μόνο με τη παρουσία των υποψήφιων της παράταξης στη Θεσσαλονίκης, «διότι δεν θέλαμε να ταλαιπωρήσουμε την πόλη και τους συμπολίτες μας. Δεν κλείσαμε και δεν κλείνουμε δρόμους. Δεν πρέπει εμείς οι υποψήφιοι που θέλουμε να προβάλουμε τους συνδυασμούς μας και την προσπάθειά μας να ταλαιπωρούμε τους ήδη ταλαιπωρημένους Θεσσαλονικείς».

Egnatiapost.gr

Διαβάστε επίσης: Νυχτερινή εξόρμηση στη Θεσσαλονίκη των Streetpanthers και οι… γάιδαροι