ΕΚΛΟΓΕΣ

Δημοσκόπηση για Δήμο Πειραιά-Εκλογή Μιχαλολιάκου από την πρώτη Κυριακή

Δημοσκόπηση για Δήμο Πειραιά-Εκλογή Μιχαλολιάκου από την πρώτη Κυριακή

Εντυπωσιακά χαρακτηρίζονται τα ευρήματα της τελευταίας μυστικής δημοσκόπησης που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα για το Δήμο Πειραιά.

Η Piraeus Press είναι σε θέση να γνωρίζει τα αποτελέσματα αυτής της δημοσκόπησης, που ''εκλέγει'' Δήμαρχο Πειραιά από την πρώτη Κυριακή!

Πλέον η εκλογική μάχη παίρνει νέα τροπή στον Πειραιά, αφού γίνεται ολοένα και πιο ξεκάθαρη η καθολική αποδοχή του Βασίλη Μιχαλολιάκου ως Δημάρχου Πειραιά.

Συνεργάτης του στενού επιτελείου του Δημάρχου Πειραιά μας τόνιζε ότι η Δημοτική Αρχή και ο Βασίλης Μιχαλολιάκος δεν εφησυχάζουν, τουναντίον τα αποτελέσματα των τελευταίων δημοσκοπήσεων τους ''φορτώνουν'' με ακόμα περισσότερες ευθύνες.

Από την άλλη μεριά, το επιτελείο του Θοδωρή Δρίτσα συνεχίζει τις ενταντικές προσπάθειες να κάνει την παρουσία του ολοένα και πιο αισθητή στην πόλη, με εμφανές όμως το ''μούδιασμα'' των συνεργατών του, καθώς διαβλέπουν ότι δεν υπάρχει τρόπος για αναστροφή του κλίματος.

ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ

Και επειδή τα ποσοστά της πρόθεσης ψήφου είναι εκείνα που καταδεικνύουν την κατάσταση που επικρατεί στον Πειραιά, σας παρουσιάζουμε αποκλειστικά στην Piraeus Press τα τελευταία αποτελέσματα μυστικής δημοσκόπησης που έγιναν για λογαριασμό υποψηφίου Δημάρχου:

Βασίλης Μιχαλολιάκος: 52,5%

Θοδωρής Δρίτσας: 18,7%

Νίκος Κούζηλος: 8,5%

Ελπίδα Παντελάκη: 5,8%

Καλογερόγιαννης Αντώνης: 3,1%

Βουράκης Ιωσήφ: 2,2%

Δ.Γ. / Δ.Α.: 9,2%

Πηγή: piraeuspress.gr

Διαβάστε επίσης:

«Ας ψηφίσουμε βάσει βιογραφικού στις προσεχείς εκλογές»!