ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χαραλαμπίδου: «Όχι» στην πώληση του 67% του ΟΛΘ

Χαραλαμπίδου: «Όχι» στην πώληση του 67% του ΟΛΘ

«Όχι» στην πώληση του 67% του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης λέει η υποψήφια περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, με την παράταξη «Ριζοσπαστική Αριστερή Ενότητα», Δέσποινα Χαραλαμπίδου.


Παράλληλα, η κ. Χαραλαμπίδου επιτίθεται στην κυβέρνηση και καλεί τους υποψήφιους περιφερειάρχες Απόστολο Τζιτζικώστα και Γιάννη Ιωαννίδη να πάρουν θέση για το ζήτημα.

«Ο λαός της Θεσσαλονίκης και ολόκληρης της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με την ψήφο του στις 18 και 25 Μαΐου θα στείλει το ξεκάθαρο μήνυμα ανατροπής των καταστροφικών σχεδίων τους και θα σταματήσει την εκχώρηση του λιμανιού», υπογραμμίζει η κ. Χαραλαμπίδου και σημειώνει:

«Ένα μήνα πριν από τις εκλογές, οι δήθεν «ανεξάρτητοι» υποψήφιοι της ΝΔ κ. Τζιτζικώστας και Ιωαννίδης πρέπει να πάρουν άμεσα θέση και να δηλώσουν ξεκάθαρα, χωρίς περιστροφές και αστερίσκους. Θέλουν το λιμάνι της Θεσσαλονίκης να παραμείνει δημόσιο; Είναι μαζί με τους εργαζόμενους και το λαό της πόλης, ή θα υπακούσουν ξανά στον αρχηγό τους κ. Σαμαρά και θα καταπιούν τη γλώσσα τους, στο βωμό της εξυπηρέτησης των ξένων συμφερόντων που ορέγονται το φιλέτο του λιμανιού της Θεσσαλονίκης;»

Διαβάστε επίσης:
Καλαφάτης: «Σας καλώ να επιλέξετε το πλοίο που είναι ...Εντάξει!»