ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο του «Ισχυρού Βόρειου Αιγαίου»

Παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο του «Ισχυρού Βόρειου Αιγαίου»

Την παρουσίαση του ψηφοδελτίου του «Ισχυρού Βορείου Αιγαίου» για την Περιφερειακή Ενότητα Σάμου με επικεφαλής αντιπεριφερειάρχη τον Θεμιστοκλή Παπαθεοφάνους πραγματοποίησε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Νάσος Γιακαλής στον συνεδριακό χώρο του CRYSTAL.

«Περάσαμε χρόνια δύσκολα και πρωτόγνωρα. Δεν μείναμε όμως άπραγοι. Δεν βάλαμε πένθος στο χέρι μας ούτε διαπραγματευτήκαμε την μιζέρια μας. Μετά από μια ώριμη τριετία ξεκινάμε για μια νέα μάχη» ανέφερε ο κ. Γιακαλής μιλώντας στα ΜΜΕ του νησιού, περιγράφοντας τη δύσκολη κατάσταση που αντιμετώπισε στα 3,5 χρόνια της θητείας του.

Ο κ. Γιακαλής αναφέρθηκε και στο κομμάτι της κοινωνικής μέριμνας που αποτελεί για αυτόν, όπως είπε, πρωταρχικό στόχο υπογραμμίζοντας πως και για πρώτη φορά υπάρχει ειδικό πρόγραμμα μέσα στο ΕΣΠΑ με το οποίο θα μπορέσουν να στηριχτούν κοινωνικές δομές.

«Σήμερα έχουμε μάθει και από τα λάθη μας . Πετύχαμε οικονομική εξυγίανση της πρώην Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης και προχωρήσαμε στον προγραμματισμό μεγάλων αναπτυξιακών έργων», τόνισε ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Θ. Παπαθεοφάνους και προχώρησε στην παρουσίαση των ονομάτων.