ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίθεση Ζιώγα σε Τζιτζικώστα και Ιωαννίδη

Επίθεση Ζιώγα σε Τζιτζικώστα και Ιωαννίδη

Επίθεση στους συνυποψήφιους του, Απόστολο Τζιτζικώστα και Γιάννη Ιωαννίδη, εξαπέλυσε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, με την παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση», Γιάννης Ζιώγας.

Ο κ. Ζιώγας υπογράμμισε ότι «ο κ. Τζιτζικώστας, ως Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας υλοποίησε το σύνολο των κατευθύνσεων της Ε.Ε και της συγκυβέρνησης που έχουν οδηγήσει τον λαό στην εξαθλίωση», ενώ πρόσθεσε ότι σε πρόσφατες δηλώσεις του στην Πέλλα, «προσπαθεί να παραπλανήσει, με τη δημιουργία εντυπώσεων περί εύρωστης οικονομίας της περιοχής, περί ανάπτυξης, ωστόσο, η πραγματικότητα που βιώνουν καθημερινά εργαζόμενοι, άνεργοι, μικρομεσαίοι αγρότες της περιοχής τον διαψεύδει».

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Γιάννη Ιωαννίδη με αφορμή την έξοδο της Ελλάδας στις αγορές, ο κ. Ζιώγας επεσήμανε ότι «η επιτυχία στην οποία αναφέρεται δεν αφορά τον λαό, αλλά τις επιχειρήσεις, τις τράπεζες, τους βιομηχάνους» και ότι «οι θέσεις εργασίας που δήθεν θα δημιουργηθούν με την έξοδο μας στις αγορές σε καμία περίπτωση δε θα αντιμετωπίσουν το πρόβλημα της ανεργίας».

Διαβάστε επίσης:

Λάβρος ο Καμμένος κατά Ν. Δήμου και Α. Παπαδόπουλου για το Άγιο Φως

Ρόδος: Πατέρας φέρεται να ασελγούσε σε βάρος της 9χρονης κόρης του