ΕΚΛΟΓΕΣ

Λάρισα: Άστεγος κατεβαίνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος

Λάρισα: Άστεγος κατεβαίνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη Λάρισα με τον συνδυασμό «Ταυτότητα Πόλης» κατεβαίνει ένας άστεγος της περιοχής που από μηχανικός βρέθηκε στο δρόμο.

Στην ανακοίνωση του Γιώργου Μπαρτζώκη, για αυτή την διαφορετική υποψηφιότητα του συνδυασμού του και δημοσιεύεται στο onlarissa, αναφέρεται:

«Είναι άστεγος, έχει απευθυνθεί στον δήμαρχο Λαρισαίων και δεν δέχτηκε να τον συναντήσει, πήγε για στέγαση στη μητρόπολη αλλά δεν έχουν κατάλυμα, πήγε στο κοινωνικό ιατρείο και είχε μία βοήθεια, χτύπησε την πόρτα της αντιπεριφέρειας αυτή δεν άνοιξε όμως ποτέ. Ήταν μηχανικός και μετά από ένα εργατικό ατύχημα τον απέλυσαν, του οφείλουν και 15.000 ΕΥΡΩ από την προηγούμενη εργασία του, η κοινωνική πρόνοια τον απέκλεισε λόγω έλλειψης βιβλιαρίου ΙΚΑ , θέλει να βρει στέγαση. ( Όλα αυτά θα τα καταθέσει όπου του ζητηθούν). Με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε ότι ο Κ. Π. θα είναι υποψήφιος σύμβουλος των προσεχών δημοτικών εκλογών Λάρισας με την «Ταυτότητα Πόλης» και θα εκπροσωπήσει τους 500 περίπου συμπολίτες μας που βρίσκονται σε καθεστώς οικονομικής εξαθλίωσης και έλλειψης σωστής στέγασης. Τα στοιχεία του δεν θα δημοσιοποιηθούν ποτέ, δεν χρειάζεται το ψήφο μας χρειάζεται μόνο την αγάπη μας και θα την έχει!!!».

Διαβάστε επίσης:

Η Ρένα Δούρου περιοδεύει στην Αίγινα

Βολές Θεοδωράκη: Ο Λαζόπουλος δεν κάνει σάτιρα, αλλά προπαγάνδα

Ρoή Ειδήσεων