ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μπουτάρης: Δεν κατανοούμε την ανυπομονησία του κ.Καλαφάτη

Μπουτάρης: Δεν κατανοούμε την ανυπομονησία του κ.Καλαφάτη

Απάντηση στον υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης Σταύρο Καλαφάτη, που κατηγορεί τον δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη ότι αποφεύγει να ανταποκριθεί στην πρόσκληση για τηλεοπτική αντιπαράθεση, έδωσε η παράταξη του κ. Μπουτάρη «Πρωτοβουλία»

«Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης έχει ξεκαθαρίσει ότι θα συμμετάσχει σε debate με τους συνυποψήφιους του, όταν έρθει η ώρα αυτής της δημόσιας συζήτησης. Δεν κατανοούμε την ανυπομονησία του κ. Σταύρου Καλαφάτη. Δεν θα πρέπει να διαφεύγει της προσοχής του ότι ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης συνεχίζει να εργάζεται για τις υποθέσεις του Δήμου», αναφέρει σε ανακοίνωση της.

Παράλληλα καταλογίζει απουσία έργου για τη Θεσσαλονίκη στον κ. Καλαφάτη, κάνοντας μνεία στις υπουργικές θέσεις που υπηρέτησε και σημειώνει: «Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης έχει το σθένος να είναι αυστηρός όταν κάνει την αυτοκριτική του. Αλήθεια ο κ. Καλαφάτης θα κάνει κάποια στιγμή τη δική του αυτοκριτική για το γεγονός ότι δεν έχει να επιδείξει έστω και ένα έργο για τη Θεσσαλονίκη, παρότι θήτευσε σε τρεις υπουργικές θέσεις; Σε κάθε περίπτωση, την τελική βαθμολογία θα τη δώσουν οι δημότες, σε μερικές εβδομάδες από σήμερα».

Διαβάστε επίσης:

Καλαφάτης: Ο Μπουτάρης ομολόγησε πως έχει αποτύχει