ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ευρωεκλογές 2014: Επίσκεψη Μαριά στην Κέρκυρα

Ευρωεκλογές 2014: Επίσκεψη Μαριά στην Κέρκυρα

Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του υποψήφιου Ευρωβουλευτή των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Καθηγητή Θεσμών της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, Νότη Μαριά, στην Κέρκυρα.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του ο Νότης Μαριάς συναντήθηκε στα γραφεία των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ με μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής και πολιτευτές των ΑΝΕΛ Κέρκυρας και αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με τις δράσεις του κινήματος ενόψει των επικείμενων ευρωεκλογών. Στη συνέχεια ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής Νότης Μαριάς μαζί με μέλη και στελέχη των ΑΝΕΛ Κέρκυρας επισκέφθηκαν τη λαϊκή αγορά και τους πιο σημαντικούς εμπορικούς δρόμους της Κέρκυρας και διένειμαν προεκλογικό υλικό.

Ο Νότης Μαριάς συζήτησε με τους πολίτες της Κέρκυρας τα σημαντικά προβλήματα που τους απασχολούν με έμφαση στα προβλήματα της ανεργίας και της φτωχοποίησης της περιοχής λόγω του μνημονίου. Στη συνέχεια ο Νότης Μαριάς φιλοξενήθηκε σε γνωστή τηλεοπτική εκπομπή και κατόπιν έδωσε συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ.

Αναφερόμενος στην κεντρική στρατηγική των ΑΝΕΛ ενόψει των ευρωεκλογών επεσήμανε ότι η μάχη είναι διττή, αφενός μεν να ηττηθεί η μνημονιακή συγκυβέρνηση και η πολιτική της και αφετέρου να δρομολογηθεί μια σύγχρονη ευρωπαϊκή στρατηγική η οποία θα ενισχύει την Ευρώπη των λαών και θα αντιστρατεύεται την Ευρώπη των τραπεζών, μια στρατηγική ενάντια στη γερμανική Ευρώπη και στην πολιτική της λιτότητας και της ανεργίας.

Κλείνοντας ο Νότης Μαριάς δήλωσε ότι τοποθετεί το ζήτημα των γερμανικών αποζημιώσεων ως κορυφαία προτεραιότητα στο προεκλογικό του πρόγραμμα και καλεί τους πολίτες να στηρίξουν την υποψηφιότητά του προκειμένου να έχει τη δυνατότητα να θέσει το εθνικό αυτό ζήτημα στην επόμενη Ευρωβουλή.

Διαβάστε επίσης:

Σε όλη την Θεσσαλία περιοδεύει η Χρυσοβελώνη