ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πάτρα: Αυτά είναι τα υποψήφια... αστέρια των δημοτικών εκλογών (pics)

Πάτρα: Αυτά είναι τα υποψήφια... αστέρια των δημοτικών εκλογών (pics)

Είναι νέες, όμορφες και ήδη έχουν κάνει αισθητή την παρουσία τους στα social media...

Οι πρώτες που έτυχαν μεγάλης αποδοχής από το διαδικτυακό και όχι μόνο κοινό ήταν δύο υποψήφιες του συνδυασμού Πεφάνη, η Ευγενία Μανδρέκα και η Θεοδώρα Ανδριοπούλου. Έχασαν όμως την ευκαιρία για συμμετοχή αφού ο συνδυασμός δεν κατεβαίνει. Ωστόσο μία από τις δύο αναμένεται να ενταχθεί στο ψηφοδέλτιο Δημαρά.

Όπως αναφέρει το dete.gr, η Άννα Καραμανή, μόλις 27 ετών, κατέρχεται υποψήφια δημοτική σύμβουλος στον δήμο Πατρέων με τον συνδυασμό του Γιάννη Δημαρά!

Έχει σπουδάσει μηχανικός και έχει εργαστεί σε διάφορες τεχνικές υπηρεσίες ενώ έχει περάσει από την Πολυφωνική Ορχήστρα Πάτρας. Η Ανδρομάχη Αγγελοπούλου γεννήθηκε στην Πάτρα το 1989. Βρίσκεται στο τελευταίο έτος φοίτησης στο τμήμα Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων του Πολυτεχνείου Πατρών, ενώ έχει λάβει υποτροφία από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών για την συμμετοχή της σε ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus με θέμα «Διατήρηση της βιοποικιλότητας».

Κατέχει πτυχίο Αγγλικών "MichiganLower" ενώ έχει παρακολουθήσει σεμινάρια με περιβαλλοντικά θέματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του Γιάννη Δημαρά.

Η Δήμητρα Μήτσιου είναι η νέα υποψήφια με τον συνδυασμό του Νίκου Οικονομόπουλου! Είναι γεννημένη στην Αθήνα, ενώ πλέον ο τόπος μόνιμης διαμονής της είναι η Πάτρα . Είναι πτυχιούχος μηχανικός Δομικών Εργων έχει ενεργό δράση στο επάγγελμά της, ενώ παράλληλα κάνει το μεταπτυχιακό της στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ), στο τμήμα Διαχείριση Τεχνικών Έργων.

Στον συνδυασμό του Νίκου Οικονομόπουλου και μία αθλήτρια ποδοσφαίρου. Η Μαρία Αραπάκου είναι ιδιωτική υπάλληλος όμως ασχολείται... με το αγαπημένο άθλημα των ανδρών (το οποίο κατακτά και τις γυναίκες). Και μία νέα δικηγόρος μεταξύ των «ωραίων» των ψηφοδελτίων η Σωτηρία Διαμαντοπούλου. Και αυτή στον συνδυασμό του Νίκου Οικονομόπουλου.

Στον συνδυασμό της Βίβιαν Σαμούρη συναντά κάποιος την Αγγελική Ορδίτη. Γυναίκα πολύ γνωστή στην πόλη από την συμμετοχή της σε κοινωνικά δρώμενα, designer με ξεχωριστή παρουσία στην Πάτρα.

Η Φωτεινή Πατούχα, υπάλληλος του Πανεπιστημίου Πατρών, αλά και γνωστή τραγουδίστρια σε μουσικές σκηνές της πόλης συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο... του μπαμπά της! Και όπως λένε όσοι την γνωρίζουν και μόνο με το χαμόγελό της... θα τύχει ευρείας αποδοχής.

Η Πέννυ Ντέντε είναι υποψήφια με τον Ανδρέα Τζουραμάνη, είναι δικηγόρος μόλις 23 ετών και έχει... πολλά likes στο facebook για κάθε φωτογραφία που ανεβάζει!

Η Ελισσάβετ Μποτσάκη προέρχεται από τον χώρο του αθλητισμού. Είναι στην ομάδα του Απόλλωνα και συμμετέχει στον συνδυασμό του Ανδρέα Τζουραμάνη.