ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περιοδεία Δ. Χαραλαμπίδου στη Νάουσα

Περιοδεία Δ. Χαραλαμπίδου στη Νάουσα

Μήνυμα αγώνα του λαού για την ανατροπή των βάρβαρων πολιτικών των μνημονίων που προκάλεσαν τεράστια ανεργία, με στόχο την αξιοπρεπή εργασία και ζωή για όλους, έστειλε από τη Νάουσα η υποψήφια Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Δέσποινα Χαραλαμπίδου.

Στην ηρωική πόλη της Νάουσας η Δέσποινα Χαραλαμπίδου συμμετείχε στις εκδηλώσεις μνήμης της θυσίας των γυναικών στην Αράπιτσα και συνομίλησε με εργαζόμενους και κατοίκους.

«Αυτή την ιστορική ημέρα για την ηρωική πόλη της Νάουσας ήρθαμε για να τιμήσουμε της γυναίκες που αντιστάθηκαν στους Τούρκους και θυσιάστηκαν για την ελευθερία. Αυτή η θυσία και ο αγώνας, δίνει το μήνυμα και σήμερα, που έχουμε μπροστά μας τον αγώνα για να απεγκλωβιστούμε από τα μνημόνια καις τις βάρβαρες καταστροφικές πολιτικές που οδήγησαν όλη τη χώρα και πολύ περισσότερο αυτήν εδώ την πόλη σε βαθιά ανεργία. Στη Νάουσα κάθε οικογένεια έχει στην καλύτερη περίπτωση δύο ανέργους. Καλούμε τους κατοίκους της ηρωικής Νάουσας και ολόκληρης της Ημαθίας να στηρίξουν το ψηφοδέλτιο της Ριζοσπαστικής Αριστερής Ενότητας για την ανατροπή στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και να στείλουν το μήνυμα ανατροπής και αγώνα σε ολόκληρη τη χώρα», δήλωσε η Δέσποινα Χαραλαμπίδου.

Το κλιμάκιο της Ριζοσπαστικής Αριστερής Ενότητας με επικεφαλής τη Δ. Χαραλαμπίδου και τη συμμετοχή του υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Σάκη Χειμώνα και τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους Νίκο Ηλιάδη, Λευτέρη Κιοσέογλου, Λευτέρη Παπούλια, Κική Σιδηροπούλου, Κώστα Φαρμάκη και Παναγιώτη Χατζησάββα, συμμετείχαν στις εκδηλώσεις στο μνημείο της Αράπιτσας, παρακολούθησαν τη μαθητική παρέλαση και επισκέφτηκαν την αγορά και τα καφέ της Νάουσας, όπου συναντήθηκαν και συνομίλησαν με πολίτες.

Η Δέσποινα Χαραλαμπίδου και ο Σάκης Χειμώνας συναντήθηκαν και με τον υποψήφιο Δήμαρχο Νάουσας με τον συνδυασμό «Κοινωνία Πολιτών», Δημήτρη Ρίζο.

Νωρίτερα το πρωί η Δ. Χαραλαμπίδου συναντήθηκε με απολυμένους εργαζόμενους των Ενώσεων Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάουσας και Βέροιας, για τους οποίους έχουν γίνει ήδη κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις και τόνισε ότι «η Περιφέρεια θα πρέπει να στηρίζει τους συνεταιρισμούς και τις θέσεις εργασίας που διασφαλίζουν και όχι να σφυρίζει αδιάφορα όπως συνηθίζει».

Το απόγευμα το κλιμάκιο της Ριζοσπαστικής Αριστερής Ενότητας συνέχισε την περιοδεία του στον Κοπανό, το Αγγελοχώρι και την Επισκοπή.