ΕΚΛΟΓΕΣ

Θεσσαλονίκη: Με τον Άνθιμο συναντήθηκε ο Μπόλαρης

Θεσσαλονίκη: Με τον Άνθιμο συναντήθηκε ο Μπόλαρης

Με τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ.κ. Άνθιμο συναντήθηκε σήμερα Δευτέρα το πρωί ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας Μάρκος Μπόλαρης και η υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Χρυσούλα Παλιαδέλη.

Ο Μητροπολίτης έδωσε στον κ. Μπόλαρη θερμές ευχές για καλή επιτυχία στην εκλογική αναμέτρηση για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ενώ ευχαρίστησε και την κα Παλιαδέλη για το βιβλίο με τους χάρτες της Μακεδονίας, το οποίο του χάρισε .

Η ανάγκη ανάδειξης των βυζαντινών μνημείων της Θεσσαλονίκης ήταν το βασικό θέμα συζήτησης, μεταξύ του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης, του κ. Μπόλαρη και της κα Παλιαδέλη.

Ο επικεφαλής της ανεξάρτητης αυτοδιοικητικής κίνησης «συμμετέχω» τόνισε πως «είναι απαραίτητο να υπάρξουν συνεργίες μεταξύ της περιφέρειας Κ. Μακεδονίας , του δήμου Θεσσαλονίκης και της Εκκλησίας, για ν' αναδειχθεί ο τεράστιος πλούτος της Βυζαντινής κληρονομιάς που διαθέτει ο τόπος μας. Πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας σ' αυτήν την κατεύθυνση. Εμείς προτείνουμε, την υλοποίηση ενός διεθνούς προγράμματος που θα συνδέει πολιτιστικά, τις πόλεις από τις οποίες πέρασε ο Απόστολος Παύλος. Τα βήματα του Αποστόλου Παύλου, θα είναι το νήμα που θα συνδέει τους τόπους και θα αναδεικνύει τα βυζαντινά μνημεία μας» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μπόλαρης.

Διαβάστε επίσης: Εκλογές 2014: Ιωαννίδης: Είμαι ο καταλληλότερος για τη δουλειά