ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δημοτικές εκλογές 2014: Η τηλεοπτική συνέντευξη του Βασίλη Μιχαλολιάκου

Δημοτικές εκλογές 2014: Η τηλεοπτική συνέντευξη του Βασίλη Μιχαλολιάκου

«Ο Πειραιάς δεν αγοράζεται...» λέει μεταξύ άλλων ο σημερινός δήμαρχος Πειραιά σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο Newsbomb.gr που θα συζητηθεί. Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος ανοίγει τα χαρτιά του και δηλώνει ότι το λιμάνι δεν είναι φέουδο κανενός – Τι λέει για Αρβανιτόπουλο, Μητρόπουλο και Μητροπολίτη Πειραιά - Aύριο στις 9:00 το πρωί ολόκληρη η συνέντευξη στο NEWSBOMB.

To Νewsbomb.gr μπαίνει δυναμικά στην προεκλογική περίοδο και ξεκινά την παρουσίαση μιας σειράς τηλεοπτικών συνεντεύξεων με τους μεγάλους πρωταγωνιστές που θα κληθούν να δώσουν τη μάχη της κάλπης στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

«Ποδαρικό» κάνει ο Δήμαρχος Πειραιά, κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, ο οποίος σε μια τηλεοπτική συνέντευξη που θα συζητηθεί, απάντησε σε όλα τα κρίσιμα ερωτήματα των δημοσιογράφων Κώστα Τσιτούνα και Βασίλη Σκουλαράκου, αφήνοντας σαφείς αιχμές για το ρόλο που διαδραματίζουν οι υπόλοιποι υποψήφιοι σε αυτή την εκλογική αναμέτρησή.

Ερωτηθείς για το «τι κρύβει τελικά ο Πειραιάς, ποιος είναι ο θησαυρός που κάνει τον Πειραιά τόσο ποθητό;», ο δήμαρχος Πειραιά μίλησε για ξεκάθαρο επιχειρηματικό ενδιαφέρον και όχι ενδιαφέρον για τον Πειραιά.

«Ο Πειραιάς δεν είναι φέουδο κανενός επιχειρηματία», τόνισε ο κ. Μιχαλολιάκος αφήνοντας σαφείς αιχμές για τον εφοπλιστή Β. Μαρινάκη.

Ο κ. Μιχαλολιάκος ήταν ξεκάθαρος για τις σχέσεις του με τον υπουργό Παιδείας κ. Αρβανιτόπουλο, τον Μητροπολίτη Πειραιά αλλά και για τον Τάσο Μητρόπουλο.

Παράλληλα, δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για τις παρεμβάσεις που έχουν γίνει κατά τη διάρκεια της θητείας του.

Μίλησε για τα έργα του Πειραιά, για τα σχέδια του Δήμου για πράγματα που χρονίζουν στην πόλη ενώ δήλωσε ικανοποιημένος από την έναρξη πολύ μεγάλων έργων όπως το Μετρό και το Τραμ.

«Έχω ένα προνόμιο. Σε μια περίοδο βαθιάς κρίσης του πολιτικού συστήματος περιοδεύω τις γειτονιές του Πειραιά και δεν υπάρχει κανείς που να ντρέπομαι να κοιτάξω στα μάτια», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα προανήγγειλε σημαντικές παρεμβάσεις τόσο για το θέμα της παράνομης στάθμευσης όσο και για το κυκλοφοριακό, ενώ θα προκαλέσει έντονες πολιτικές συζητήσεις η άποψή του για τις εξελίξεις στη Νέα Δημοκρατία, καθώς και την έκπληξη που ετοιμάζει με το αποκαλυπτικό βιβλίο στο οποίο επιθυμεί να καταγράψει όσα έχουν διαδραματιστεί στο παρασκήνιο της εκλογικής αυτής αναμέτρησης.

Αύριο το πρωί στις 9:00 δείτε στο NEWSBOMB ολόκληρη η συνέντευξη του Βασίλη Μιχαλολιάκου.

Διαβάστε επίσης:

Β. Μιχαλολιάκος: Κοιτάζω τους Πειραιώτες στα μάτια

Δημοσκόπηση: Ο Β.Μιχαλολιάκος 17 μονάδες μπροστά από τον Γ. Μώραλη