ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε Αγρίνιο, Μεσολόγγι, Αμφιλοχία και Αεροδρόμιο Ακτίου ο Κρίτων Αρσένης

Σε Αγρίνιο, Μεσολόγγι, Αμφιλοχία και Αεροδρόμιο Ακτίου ο Κρίτων Αρσένης

Διήμερο συναντήσεων με κινήματα και πολίτες της Αιτωλοακαρνανίας είχε ο ευρωβουλευτής και υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ, Κρίτων Αρσένης.

Στο Αγρίνιο συναντήθηκε με αγρότες και κτηνοτρόφους και συζήτησαν την ανάγκη επανεκκίνησης του συνεταιριστικού κινήματος σε υγιή βάση, ως ασπίδα στη συρρίκνωση του αγροτικού εισοδήματος, ακoλουθώντας τα πετυχημένα παραδείγματα των μαστιχοπαραγωγών της Χίου, αλλά και συνεταιρισμών σε Κρήτη και Έβρο.

Ακολούθησε συνάντηση με εκπροσώπους του «SOSτε το Πάρκο» όπου συζητήθηκε η απειλή για τη δημόσια υγεία από την αποψίλωση του 70% της δενδροκάλυψης του πάρκου. Στη συνέχεια συνάντησε τον υποψήφιο Δήμαρχο Αγρινίου, Δημήτρη Τραπεζιώτη και μίλησε σε ανοικτή συγκέντρωση στο Πάρκο Αγρινίου μαζί με τους συνυποψήφιους ευρωβουλευτές, Σάββα Ρομπόλη και Δημήτρη Χριστόπουλο.

Το απόγευμα επισκέφθηκε το αεροδρόμιο του Ακτίου και ενημέρωσε τους εργαζόμενους για τον κίνδυνο κλεισίματος του από την επιχειρούμενη ιδιωτικοποίηση των περιφερειακών αεροδρομίων, θέμα για το οποίο κατέθεσε νέα καταγγελία στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Ακολούθησε επίσκεψη στην Αμφιλοχία, όπου ενημερώθηκε για την επιχειρούμενη απαξίωση του Κέντρου Φυσικής και Ιατρικής Αποκατάστασης. Συναντήθηκε επίσης με τον υποψήφιο δήμαρχο Αμφιλοχίας, Ευάγγελο Τσούκα. Τέλος επισκέφθηκε το Μεσολόγγι και συζήτησε με πολίτες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην γεωργία, την αλιεία και την υδροδότηση της ευρύτερης περιοχής του Μεσολογγίου, ενώ συνάντησε και τον υποψήφιο δήμαρχο Πάνο Παπαδόπουλο.