ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεσσαλονίκη: Ζαγοράκης, ο… πονοκέφαλος του Καλαφάτη!

Θεσσαλονίκη: Ζαγοράκης, ο… πονοκέφαλος του Καλαφάτη!

Φωτιά έχουν πάρει τα social media, μετά την τιμωρία του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ με θύμα τον... Σταύρο Καλαφάτη!

Όπως διαφαίνεται από όσα γράφονται από φανατικούς φίλους του «Δικεφάλου» του Βορρά, στην τελική τους απόφαση πριν την κάλπη θα μετρήσει η απόφαση για την τιμωρία του ΠΑΟΚ, που αφαιρεί –προς το παρόν, αφού η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι υπότροπη- -3 βαθμούς από τα πλέι οφ, μετά την απόρριψη της έφεσης της ΠΑΕ, κάτι που σημαίνει πως χάνει σημαντικό έδαφος για την έξοδο στα προκριματικά του Champions League...

Ήδη, οι φίλοι του ΠΑΟΚ, με μηνύματα που στέλνουν σε Facebook και Twitter, καλούν τον Θόδωρο Ζαγοράκη, που συμπεριλήφθηκε στις ευρωλίστες της Νέας Δημοκρατίας, να παραιτηθεί! Πληροφορίες θέλουν τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ, βετεράνο ποδοσφαιριστή και αγαπημένο παιδί του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, να το σκέφτεται!

Μάλιστα, κάποιοι γράφουν, αναφερόμενοι προς τον Σταύρο Καλαφάτη, υποψήφιο της Νέας Δημοκρατίας για το δήμο Θεσσαλονίκης, ότι... θα το σκεφτούν αν θα του δώσουν την ψήφο τους, μετά τις εξελίξεις.

Καθώς στην Ελλάδα το θυμικό κατανικά, σχεδόν πάντα, τη φωνή της λογικής, στο στρατόπεδο Καλαφάτη συζητιέται ανεπίσημα αυτό το ενδεχόμενο.

Salonicanews

Διαβάστε επίσης: Τζιτζικώστας: «Χορτάσαμε» Μακεδονομάχους και... ειδήμονες